Dünyanın En Güvenli 5 Bitcoin Cüzdanı

5/5 - (1 vote)

Bitcoin cüzdanları, yatırımcıların dijital varlıklarını depolayabildiği bir ortamdır. Amacı doğrultusunda cebinizde taşıdığınız deri cüzdanlardan bir farkı yoktur. Bitcoin’i depolamak için güvenli bir ortam sağlayarak Bitcoin ve yatırımcıları birbirine bağlayan bir köprü görevi görür. Bu cüzdanlar, Bitcoin’inizi veya dijital varlığınızı saklar ve Bitcoin’inizi kullanırken işlemlerinizi doğrular. Bir Bitcoin cüzdanı, alışveriş yaparken veya dijital para biriminizi başka bir para birimiyle değiştirirken işlemleri doğrulamak için kullanılan özel anahtar gibi kişisel bilgileri de saklar. Her cüzdanın eşsiz bir anahtarı olur. Sayı, harf karışımı bir parametredir. Büyük küçük harf duyarlılığı bulunur.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Kriptoparalar’ınızı saklamak için bir çok cüzdan hizmeti veren borsa ve firmalar vardır. Her biri dijital paralarınızı saklamak isteyen yatırımcılar için mükemmel bir uyum olduğunu iddia eden dünya devleridir. Bitcoin cüzdanları, güvenlik daha fazla kripto para birimi saklama yeteneği, işlem seçenekleri ve daha pek çok özellik açısından pek çok açıdan farklılık gösterebilir. Şimdi sizler için en iyi güvenliğe sahip ve dünyanın en iyilerinden oluşan bir BTC cüzdan listesi sunacağız.

1. Coinbase

Coinbase, Haziran 2012’de Brian Armstrong ve Fred Ehrsam tarafından kurulan ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto para birimi borsasıdır. Dünyanın en eski ve en büyüklerinden biri olarak inanılmaz söz sahibi bir kuruluştur. Bu şirket ilk olarak, yıllar boyunca ek hizmetler eklemeden önce Bitcoin’i doğrudan müşterilere satan bir Bitcoin aracılık hizmeti olarak başlamıştı. Bireysel veya kurumsal yatırımcılar için gelişmiş bir platforma sahip olan bu şirket, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Coinbase Hawaii hariç tüm ABD eyaletlerinde faaliyet gösteriyor. Coinbase, çekici güvenlik özelliklerinin yanı sıra basit ama modern bir arayüze sahiptir.

İşlem ücretleri; ödeme yöntemine, kripto para birimi türüne, işlem boyutuna ve platforma bağlı olarak %0,5 ile %4,5 arasında değişmektedir. Cüzdanın minimum işlem gereksinimi sadece 2 dolardır.

Bu Platformun Artıları

1. Çok çeşitli Kriptopara Birimlerini destekler ve ödeme yöntemlerinde bol seçenek sunar

Coinbase, Banka havalesi (Sadece Amerika’da) Kredi kartları, (yeni kartlar şu anda kabul edilmemektedir) Banka kartları, Kriptopara yatırma ve para çekme PayPal (yalnızca para çekme) dahil olmak üzere birçok ödeme yöntemini kabul etmektedir. Cüzdan ayrıca Bitcoin, XRP, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Chainlink ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli altcoinler dahil olmak üzere 28 dijital parayı da destekliyor.

2. Kriptoparalarınız, saldırıya uğraması veya tehlikeye girmesi durumunda sigortalıdır

Coinbase, platformunda çevrimiçi olarak tuttuğu tüm kripto para birimlerinin sigortalı olduğunu belirtti. Kripto borsası, müşteri fonlarının %2’sinden daha azını çevrimiçi tutuyor, geri kalanı ise herhangi bir siber saldırıya karşı korumak için çevrimdışı soğuk depoda saklanıyor. Her durumda, platform bir saldırıya maruz kalacaksa, “sigorta poliçesi, sonuç olarak kaybedilen müşteri fonlarını karşılamak için ödeme yapacaktır.” Bununla birlikte, Coinbase’e göre sigorta yalnızca Coinbase siber güvenliği veya çalışan hırsızlığı ile ilgili kayıpları kapsamaktadır. Bireysel Coinbase hesapları gibi durumlarda. Şifreniz tehlikeye girdiğinde, bu kapsama girmez.

3. Mobil uygulama özelliği bulunuyor

Coinbase, tartışmasız dünyanın en büyük iki işletim sistemi olan hem iOS hem de Android için bir mobil uygulamaya sahiptir. Masaüstü site ile aynı işlevleri ve özellikleri birçok uygulamalar bulunmaktadır.

4. Çok sayıda desteklenen ülke

Coinbase, hizmetlerini Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Güney Afrika ve Avustralya dahil olmak üzere dünya genelinde 100 ülkede sunmaktadır.

5. Gelişmiş güvenlik özellikleri

Coinbase, iki faktörlü doğrulama süreci de dahil olmak üzere güçlü güvenlik önlemleriyle donatılmıştır ve bağlantılı banka hesapları için kimlik doğrulaması gerektirir.

6. Basit kullanıcı arayüzüne sahiptir

Bu Platformun Eksileri

1. Kullanıcı cüzdan anahtarlarını kontrol edemiyor

Coinbase, kripto para birimleri borsa tarafından kontrol edilen bir cüzdanda saklandığından, bir kullanıcının satın alma işlemi üzerinde kontrole sahiptir. Kullanıcıların varlıkları üzerinde özerk bir kontrolü yoktur; bu, yatırımcıların dijital para birimlerini sabit bir cüzdana çekmeleri durumunda önlenebilir.

2. Yüksek ücretler

Coinbase’in güçlü rakiplerininkine kıyasla ücretleri oldukça yüksek. Standart Coinbase platformunu kullanan yeni başlayanlar, Coinbase Pro’ya geçmedikçe bu ücretlere tabi tutulacaktır. Bir Banka Hesabı üzerinden işlem yapmak% 1,49 ücret alırken, Coinbase USD Cüzdanı da aynı ücreti çekiyor. Banka / Kredi Kartı% 3.99 ücrete sahiptir, ACH Transferi Ücretsizdir, Banka Havalesi 10 $ ücretle (25 $ giden) gelirken, Kripto Dönüşümü% 2.00 ücret talep eder.

3. Ortaklık ödül kötüye kullanımı

Coinbase’in sevk programı ortaklarına her zaman ödeme yapmadığı bildiriliyor.

2. Binance

Çin asıllı girişimci Changpeng Zhao tarafından başlatılan bu borsa, dünyanın en büyük kriptopara borsasıdır. 100 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı var. Yine SimilarWeb verilerine göre aylık 187 milyon ziyaretçisi bulunuyor. Çin’de başlatılan bu proje, Çinli düzenleyicilerle yapılan bir mücadeleden dolayı Japonya’ya taşınmıştır. Amerikadaki varlığını ise Binance US olarak 2019 yılında San Francisco’da başlattı. Ve o zamandan beri işlem hacmine göre dünyanın en büyük 10 kripto para birimi borsası arasında yer aldı. Kripto borsasının büyümesi Ocak 2018’de yeni kayıtları askıya almak zorunda kaldıklarında zirveye ulaştı çünkü çok fazla insan bir Binance hesabı açmaya çalışıyordu.

Daha sonra satın aldığı dünya coin listeleme devi olan Coinmarketcap’ın verilerine göre yaklaşık 2 bin işlem çiftine sahiptir. Onlarca altcoin türü barındıran bu şirket bir çok para çiftinde en yüksek hacme sahiptir.

3. KuCoin

4. Kraken

5. Gemini