CoinMarketCap verileri çıldırdı! CMC de neler oluyor?

Puan Verin

Dünyanın en büyük kripto para sıralaması ve veri aktarma sitesi olan CoinMarketCap, sıralamada Ethereum’u ilk sıraya aldı. Bitcoin ise 4.sırada göründü. Piyasa kozmik rakamlarla yemyeşil bir ekrana büründü.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!
coinmarketcap cildirdi
CMC

Ethereum, Bitcoin, Binance Coin ve diğer tüm kripto para birimleri bir kerede milyar dolarlık fiyatlara ulaştı. Sıralama algoritmasında da hata veren CMC, an itibari ile veri akışında büyük sıkıntılar yaşıyor. Binance şirketine ait olan CoinMarketCap’ta yaşanan bu olaya firma yetkilileri henüz bir açıklama yapmadılar.

Bazı haber ve yorumlarda lider kripto para sıralama sitesinin hacklendiği yazılıyor. Ama işin uzmanı olan yazılımcılardan gelen yorumlar ise daha mantıklı bulundu. Program algoritmasında yapılan güncellemeden kaynaklı bir hata söz konusu olduğu yönünde fikirler daha çok öne çıkıyor.

2 Replies to “CoinMarketCap verileri çıldırdı! CMC de neler oluyor?”