5/5 - (1 vote)

Lider kripto para borsası Huobi çok yenilikçi ve çekici kampanya ve etkinlikler düzenlemeye debam ediyor. bunlardan bir tanesi de Huobi CandyDrop etkinlikler.

Hıobi her gün seçtiği tokenlardan 100.000 dolar değerinde ödül dağıtıyor ve bu etkinliğe verdiği isimm ise CandyDrop. Katılımcılar Huobi içerisinde belirli basit görev ve limit kurallarını gerçekleştirdiklerinde CandyDrop etkinliklerine katılmaya hak kazanıyor ve günde 1 ile 5 dolar arası bedava para kazanma şansı yakalıyor.

Huobi ile günlük ticaret işlemlerinizi kolay ve kullanıcı dostu arayüz ile keyifle yerine getirirken bir taraftan da her gün 1 – 5 dolar arası gelir elde etmek çok kolay. CandyDrop etkinliğine katılmak için Huobi ödül sisteminde kristal olarak adlandorılan puanlardan toplamak gerekiyor. Her bir Candydrop etkinliğine katılmak için 30 kristale ihtiyacınız olacak ve yaklaşık 300dolar hacim elde ettiğinizde 30kristal kazanmış oluyorsunuz.

Siz de her gün 1-5 dolar arası kolay bir şekilde Candydrop etkinliğinden para kazanmak istiyorsanız hemen üye olup, görevleri tamamlayın ve kazanmaya başlayın.

Hemen Huobi’ye Üye Ol