Rarible (RARI) Kriptopara Birimi Nedir? Video Anlatım

Puan Verin

Rarible (RARI) bir NFT kriptopara birimidir. Koleksiyonlar, DAO, Coinbase Ventures Portfolio (Coinbase borsasının yatırım portföyünde olan) ve Governance yani kurumsal-yönetimsel bir kriptoparadır.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Rarible (RARI), Kendi Pazarı Olan Bir Varlıktır

Rarible.com olarak koleksiyonlar ve sanat eserleri satış sitesi olarak faaliyet göstermektedir. Pazar yeri güçlü olan bu NFT satış sitesinin aylık 1 milyondan fazla ziyaretçisi bulunmaktadır. Bu da onu satış likititesi açısından önemli bir pazar dilimine sokuyor.

Rarible platformundaki kullanıcılar sanat eserleri, oyun öğeleri ve daha fazlası gibi benzersiz dijital öğeler için kolayca NFT kriptoparaları ile alım satım yapabilme imkanına sahiptir. Platform kullanıcılara sorunsuz ve kolay bir kullanıcı deneyimi yaratmak için farklı kategoriler kullanılarak filtrelenen ve sıralanan tam özellikli bir pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Rarible ile İlgili Detaylı Anlatım Videosu

Rarible (RARI) Ne Kadar? Canlı Piyasa Verileri

Serbest piyasa verilerine göre 1 Rarible fiyatı 77.56 TL’den alıcı bulabiliyor. Amerikan Doları (USD) para birimi karşılığı ise $ 2.40 ediyor. Avro (Euro) karşılığında 1 RARI satın almak isterseniz de 2,21 ‘dan alım yapabilirsiniz.

One Reply to “Rarible (RARI) Kriptopara Birimi Nedir? Video Anlatım”

  • Yusuf yazdı:

    Babylon şuan yeni ve rari gibi sanat ve oyun alanında nft üretim ve takas yapılabilen bir proje. Bitexen in de yatırım yaptığı proje şuan pankek apeswap ve zt borsasında 0.25 usdt den işlem görüyor orta vadede iyi fiyatlanacağını düşünüyorum.