Solana Fiyatı Yüzde 5 Yükseldi! 71,88 Dolara Çıktı!

Puan Verin

Solana, piyasanın yükselişe geçmesiyle beraber en çok yükselen kripto para birimi oldu. SOL, daha hızlı ve daha ucuz işlemler sunma konusundaki teknolojik gücü nedeniyle ilgi odağı haline geldi. Ölçeklenebilirliği onu Ethereum için zorlu bir rakip haline getirdi ve birçok DeFi geliştiricisi artık projelerini ağ üzerinde başlatıyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

SOL, 24 saat içinde %5.1’lik bir yükselişin ardından, yazının yazıldığı sırada, 71.88 dolardan işlem görüyor.

Solana Fiyat Analizi

Kaynak: TradingView

Solana boğaları şu anda alıcı desteğini de arkasına alarak şu anki fiyat seviyelerini korumaya devam ediyor. Alıcılar geçen hafta odaklarını bu coin’e çevirdiler ve bu da SOL’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 79 dolara ulaşmasına yol açtı. Bununla birlikte, SOL bu seviyeleri koruyamadı, dolayısıyla düşüş 72 dolarlık destek seviyesinin altına durdu.

Ancak piyasa düşüş eğilimine girdiği halde, SOL yatırımcıları hala alım yapmaya devam etti. Dolayısıyla, bu mevcut seviyeler, SOL boğa koşusunun ilerleyeceğini ve SOL’un 80 dolarlık üst direnç seviyesini test edeceğini umarak yatırımcıları daha fazla satın almaya teşvik edebilir.

SOL fiyatlarında bir düşüş olursa, önündeki destek 68 dolar olarak ön görülüyor. Oynaklığın artmasıyla, SOL fiyatları yakın zamanda konsolide olmakta başarısız olabilir. Dolayısıyla bir yükseliş veya düşüş trendi bekleniyor.

Solana, Merkezi Olmayan Finans (DeFi) söz konusu olduğunda gözleri üzerine çekiyor. Ağa artan ilgiyle birlikte, toplam kilitli değer (TVL), ilk kez 17 Ağustos’ta 2 milyar doları aştı ve bu da SOL’a karşı ilginin artmasına neden oldu.

SOL fiyatlarındaki son artış, aynı zamanda ağın takas edilemeyen token’lara (NFT) piyasasına girişmesine de bağlanıyor. Degenerate Apes kısa süre önce Solana’da toplam 10000 SOL işlem hacmiyle sekiz dakikada tükenen bir NFT satışı gerçekleştirdi. Solana ağındaki artan etkinlik, SOL’un örnek niteliğindeki performansında önemli bir rol oynamıştır.