Ripple 0,15 dolar da tutunabilecek mi? Destek ve direnç seviyeleri nedir?

Puan Verin

En büyük 3.kripto para ünvanını hala elinde barındıran Ripple (XRP), diğer dijital paralar gibi o da bugünlerde zor sınavını veriyor.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

XRP’nin fiyatı ABD Doları karşısında düşüş gösterse de, Ethereum (ETH) ile korelasyonu tamamen farklı görünüyor. Ripple son 24 saat içinde lider altcoine karşı bile artış yaşadı. Bu onun osilatör sinyalini olumlu bir piyasa oluşması halinde pozitif yapacak gibi duruyor.

Ripple’da ayı piyasasına karşı yükseliş eğilimi var mı?

Dün alıcılar 0.15 dolar direnç seviyesini deldi. Ancak bu, XRP / USD paritesinin toparlanmasına devam etmeyi maalesef başaramadı. Dalgalanma fiyatı saatlik hareketli ortalama EMA55’in üzerinde dar bir yanal aralıkta bulunuyor.

Yatırımcılar faaliyette bir artış gösterebilir. Ve maksimum 0.17 dolar civarında bir artış yaşayabilir. Bu aldatıcı manevra için yeterli güç yoksa, fiyat sadece yıllık minimum alana geri döner. Aldatıcı manevralar yatırımcı için risk alanlarıdır.

Ripple, düşen kama deseni içinde sıkışmış

Günlük grafiğe baktığımızda, durum daha canlı hale geliyor. XRP, düşen kama deseni içinde sıkışmış vaziyettedir. Teknik analize göre bu rakamlar genellikle yükseliş gösterir. Fakat dünyanın içinde olduğu Koronavirüs tehlikesi ve bunun piyasalardaki etkisini düşünmemiz lazım. Korona salgını etkisini her zaman göz önüne almamız gerekecektir.

Satış ticaret hacmi düşüyor, yani ayların oranı mevcut seviyelerin altına itme çabaları tükeniyor. Özetle, en yakın senaryo 0,16 dolarlık direnç bölgesine bir hamle olabilir.

4 Ocak 2018 tarihinde 3,84 dolar ile zirve yapan Ripple, şuan ki fiyatı 0,14 dolar civarında işlem görmektedir.