Bitcoin nasıl alınır?

Puan Verin

Bitcoin ‘in al satını bir çok kripto para borsasında yapmanız mümkün. Tabi bunun dışında bazı forum sitelerinde ve çeşitli mecralarda satın almanız mümkün. Fakat lisanslı ve alım-satım komisyonlarını vergilendiren yerlerden alımlarınızı yaparsanız daha iyi olacaktır. Doğrusu da budur zaten.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Türkiye’de lisanslı olarak işlem yapmanıza olanak sağlayan, (Bitcoin alım satımı) yapabildiğiniz bir çok borsa sitesi bulunuyor zaten. Yabancı borsalardan da bunu yapabilirsiniz. Şimdi sizler için bir kaç kripto para borsası söyleyeceğiz ve bunlardan Bitcoin nasıl alabileceğinize dair gerekli açıklamaları yapacağız.

Yerli borsalardan Bitcoin almak

Öncelikle herhangi bir yerli borsadan Bitcoin (BTC) alalım. Biz Paribu’yu anlatacağız ama tabi ki Paribu ‘dan başka bir çok alternatif yerli borsalar mevcut.

Paribu yerli borsa olduğu için Türkçe desteği vardır. Bu yüzden üyeliğinizi de hızlı bir şekilde açıp oraya para EFT veya Havalesi de hızlı bir şekilde yapmanız mümkün olacaktır. Aktardığınız TL ile hesabınızdan Bitcoin satın alabiliyorsunuz. Bu arada sadece Bitcoin değil Ethereum, Litecoin, EOS, Stellar ve bir kaç kripto parayı da oradan temin edebilirsiniz.

Üyeliğinizi açtıktan sonra giriş ekranınız şöyle olacaktır. Para (TL) yatırma için “Yatırma İşlemleri” sekmesinden TL‘yi seçerek bildirimde bulunun ve yatırma işlemini tamamlayın. Daha sonra hesabınıza düşen miktarı aşağıdaki sayfaya gelerek Bitcoin’e dönüştürebilirsiniz.

Gelelim 100 ‘ün Üzerinde Kripto Para Alım Satım Borsasına (Dünyanın En Büyük Borsası)

Şimdi yerli borsalardan birinden Bitcoin aldığımıza göre artık dünyanın en büyük kripto para alım satım borsası olan Binance ile diğer kripto paraların alım satımlarını yapacağız. Tabi önce siteye ÜYE OLUN daha sonra aşağıdaki işlemleri takip edin.