Terra Tamamen Topluluğa Ait Bir Zincir Haline Getirilecek – Son Dakika Luna Coin Gelişmesi

Puan Verin

Terra algoritmik stabilcoini olmadan yeni bir zincir oluşturacak. Bu şekilde Luna Coin, tamamen topluluğa ait bir zincir haline gelecek. Yeni ağ lansmanını toplulukla koordine etmek için ise anket yapıyor. Oylamaya göre yeni ağ oluşturulup, eski ağada farklı bir isim veriliyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Luna Coin Yeni Ağda Aynı İsimde Kalacak!

Luna Coin yeni kurulması planlanan ağda yine LUNA kripto para birimi olarak kalacak. Ama eski ağda bulunan tokenler LUNA Classic (LUNC) olarak adlandırılacak. Yani yeni zincir Terra (token Luna – LUNA) olacak. Ayrıca TFL’nin cüzdanı (terra1dp0taj85ruc299rkdvzp4z5pfg6z6swaed74e6) airdrop için beyaz listeden kaldırılacak.

Terra Ağının Yeniden Doğuşu

Terra ağının yeniden doğuşu için vakıf yetkilileri bu değişimi halk oylamasına sundu. Şimdiye kadar toplamda 37 milyondan fazla katılım ile oylanan anket sonuçları 7 gün sonra sonlanacak. %91 den fazla kişi bu oylamada “Evet” kullanmış. Terra yeni ağ isteyenler büyük çoğunlukta oldu.

Terra Luna Coin Anket