Rus Rublesi Çöküş Yaşarken, Bitcoin ve Ethereum da Boğa Artışı!

Puan Verin

Dünya devlerinden Rusya’nın çökmekte olan Ruble’si ile bir korelasyon yakalayan Bitcoin ve Ethereum, devasa bir yükseliş yaşadılar. Avrupa, Amerika ve Rusların, banka hesabı ele geçirme tehdidleri, finansal yıkımdan kaçınmak için Rusları ve Ukraynalıları Bitcoin’e çekiyor olabilir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Avrupa ve Amerika tarafından Rusya’ya uygulanan yaptırımlar rublenin çökmesine neden oldu. ABD doları karşısındaki değeri son 24 saat içinde yaklaşık %20 düşüş yaşadı. Duma’nın ekonomi politikası komitesi başkan yardımcısı Nikolai Arefiev, geçen hafta ülkenin ekonomik bir çöküş durumunda vatandaşlardan gelen rublelere el koyabileceğini bile belirtti.

Ukraynalıların Rus istilasından kaçışı, Bitcoin ve Ethereum’da artışa neden oluyor!

Rubledeki büyük düşüş ve vatandaşların banka hesaplarından ele geçirilen para tehdidi, Bitcoin’in fiyatında dev artışa neden oldu. Kriptopara birimine olan talep, Ukraynalıların Rus istilasından kaçışı ile orantılı artış yaşıyor olabilir.

Ukrayna’daki bazı gazeteciler atmlerde para kalmadığını ve kredi kartı terminallerinin çoğunun düştüğünü ve muhtemelen kriptoya acele etmeye katkıda bulunduğunu bildirdi.

rusya ukrayna savaşı bitcoin fiyat tahmini
Bitcoin ve Ethereum Artışı

Haber yazılırkenki Bitcoin fiyatı 43.500 dolar, Ethereum fiyatı ise 2930 dolarda işlem görüyor. Gün içinde BTC’nin en düşük fiyatı ise 37.400 dolardı.