LUNA Coin İçin Binance Çekim İşlemlerini Durdurdu, Terra LUNA İçin Son Gelişmeler

Puan Verin

LUNA Coin için lider kripto para borsası nihayet olumlu adımlar atmaya başlayarak, Terra LUNA Coin için para çekme işlmlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı. Terra LUNA ağında, aralıklı olarak Binance‘de yüksek hacimli bekleyen Terra ağı çekme işlemlerinin neden olduğu yavaşlık ve tıkanıklık nedeniyle ünlü borsa para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Terra LUNA Coin 2 Cent Değerini Bile Gördü

Terra LUNA Coin dünya kripto para borsa devi Binance ‘te 0.02 doları bile gördü. O seviyeden 5 kat artarak 0.1 dolara çıktı. Yaşanan bu volalite karşısında bazı kripto para borsaları para çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldı.

luna coin 2 cent

Binance, para çekme işlemlerini hızlandırmak ve daha fazla para çekme talebini desteklemek için cüzdan sayısını artırmaya çalıştığını resmi olarak belirtti. Yapmış olduğu açıklamada “2022-05-12 01:30 AM (UTC) ile 2022-05-12 06:10 AM (UTC) arasında, Terra (LUNA) ağındaki para çekme işlemleri, yüksek miktarda bekleyen para çekme işlemi nedeniyle geçici olarak askıya alınmıştır” denildi.

Binance: Önlem aldık!

Binance para çekme işlemlerinin askıya alınırken ki durumu için ise “Askıya alma sırasında ortaya çıkan yerine getirilmeyen para çekme talepleri, para çekme kuyruğunda sıkışıp kalmasını önlemek için reddedildi.” diye ekledi. Luna Coin için bu durum olumlu karşılanabilir. Binance cephesinden alınan önlemler arttırılmaya devam ederse satış baskısı bir nebze olsun düşebilir.