Luna Coin de Kayıplar Derinleşiyor, Luna Coin Yorum ve Piyasa Gelişmeleri

Puan Verin

Luna Coin de inanılması güç kayıplar yaşanmaya devam ederken, Luna Coin yorum ve analizlerini sizler için derledik. Ünlü fenomenlerin Terra (LUNA) için sosyal medya paylaşımları okunma rekorları kırıyor. Öte yandan piyasadaki kayıplarını paylaşan ünlüler ile analistlerde Luna Coin yorum alanında kendilerini gösterdiler.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Luna Coin Yorum ve Görüşler

Luna coin yorum ve görüşler, hem üzdü hemde güldürdü. Ünlü isimlerin sosyal medyada paylaşımları ise viral oldu. Bazıları son 48 saat içindeki kayıplarını paylaşırken, bazılarıda isyan etti. Ama yatırımı olmayan takipçilerin ise paylaşımları güldürdü. Tabi biz yinede zarara uğrayan tüm yatırımcılara geçmiş olsun diyoruz.

Twitter’da 330 binden fazla takipçisi bulunan analist ve fenomen Efe Bulduk Luna son durum için; “Olan yine garibana olacak gibi görünüyor” diye bir paylaşımda bulundu. Akabinde 1 milyondan fazla takipçisi olan küresel fenomen The Moon ise “Bu Luna fiyaskosunda 1.6 milyon dolar kaybettim.” diye tweet attı.

luna coin the moon paylaşımı

CNBC Crypto Trader’ın sahibi ve kurucusu Ran Neuner “Şimdi LUNA satın almak en iyi risktir. Uzun zamandır gördüğüm çok iyi bir ödül gibi duran ticaret. Sıfıra giden bir ihtimal var ama eğer gitmezse çılgın fiyatlarada ulaşabilir. Ya hep ya hiç takası ama bence akıllıca!” dedi.

luna coin yorum

Belkide en iyi çıkışı ise Prakash Chand diğer adıyla Dr. Crypto olarak bilinen ünlü girişimci ve analist yaptı. En az 100 dolarlık LUNA Coin alanlara 25 BTC dağıtacağını duyurdu. Şanslı olan bu ödülün sahibi olacak. Terra için harekete geçen bu girişimcinin duyurusu ise kısa zamanda bir çok yere ulaştı.

Luna Coin Ödülü İçin Şartlar

Luna Coin ödülü için sadece iki şey yapmanız gerekecektir. En az 100 dolarlık Terra (LUNA) almak ve onun ekran görüntüsünü ise altta verdiğim tweetin yorumunda paylaşmak olacaktır.

https://twitter.com/askthedr/status/1524304023855239168

Luna Coin Fiyat Diğer Bilgiler

Luna Coin fiyat bilgisi; Serbest piyasa verilerine göre 1 LUNA fiyatı 19.57 TL’den alıcı bulabiliyor. Amerikan Doları (USD) para birimi karşılığı ise $ 0.604064 ediyor. Avro (Euro) karşılığında 1 LUNA satın almak isterseniz de 0,562746 ‘dan alım yapabilirsiniz.

LUNA fiyatı son 24 saatte 3.92% değişim ile 19.57 TL’den satılıyor. Küresel bazda son 24 saatteki hacmi $ 24,187,584 ve toplam piyasa değeri de $ 414,842,895 olarak ekranlara yansıyor.