INJ Coin Kendi Borsasında NFT Pazarını Genişletiyor, Injective Pro Haber

Puan Verin

INJ Coin kendi borsası olan Injective Pro da, büyük bir inovasyona adım attı. NFT Piyasasını canlandırmak adına popüler BAYC NFT koleksiyonlarını 1 dolar gibi düşük bir tutarla takasa açacak. Çok tutulan maymun temalı NFT sanat eserleri olan BAYC’yi artık çok cüzi miktarlarda alabilmek mümkün olacak.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

INJ Coin Sözleşmeye İmza Attı ve Bored Ape Yacht Club NFT Artık Çok Daha Ucuz

INJ Coin ve Bored Ape Yacht Club NFT ile aralarında imzaladıkları sözleşme sayesinde, popüler maymun temalı NFT sanat eserlerini Injective Pro borsasında 1 dolara bile bulabileceksiniz. BAYC listelemesi aracılığıyla piyasaya kalıcı bir NFT (karşılıksız token) taban fiyatı uygulama yetkisine sahip olan INJ Coin şirketi, bunu uygulamaya koyan ilk firma olacak.

NFT pazarına olan talep son yıllarda inanılmaz artış yaşadı. Geçen yıl Yuga Labs tarafından kurulan, Ethereum blok zincirinde basılan Bored Ape NFT’ler, fiyat spekülasyonları yüzünden ulaşılması güç fiyatlara kadar tırmandı. Ama Injective şirketi sayesinde bu fiyatlara bir düzenleme getirilerek daha ucuz maliyetlere satışı yapılabilecek.

NFT Pazarında 40 Milyon Dolar Değerinde BAYC Sanat Eseri

NFT pazarlarında duyduğumuz sanat eserlerinin fiyatları adeta dudak uçuklatıyor. BAYC’nin Opensea pazar yerinde satışa çıkardığı koleksiyonundaki #648 numaralı NFT snat eserini yaklaşık 40 milyon dolara satışa çıkardı. 18 bin 880 adet ETH karşılığında satışa çıkardığı NFT eserini görenler hayrete düşüyor.

INJ Coin BAYC NFT