Yeni üye olacak kullanıcılarına Huobi 700 dolara kadar hoşgeldin hediyesi veriyor. Kaçmaz fırsat

5/5 - (1 vote)

Sitemiz aracılığı ile Huobi’ye Üye olan Tüm Kullanıcılara 5USDT Gönderiyoruz.

Üye Ol- Görevleri Tamamla-1000usdt İşlem Yap

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra üye numaranız ile oz.yesi(@)gmail.com adresine mail atın, 5 usd gönderelim.

Huobi Türkiye pazarda söz sahibi olabilmek için çok cazip kampanya ve bonus etkinlikleri düzenliyor. Günlük 100.000 dolar airdrop, her ay 50 bitcoinlik çekiliş ve son zamanlarda sıkça duyulan 700 dolara kadar verilen hoşgeldin hediyesi gibi. Huobi’ye üye olmak için Tıklayın!

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Huobi 2013 yılında Çin Merkezli kuruldu. 2017 yılında Çin hükümetinin kripto paralara karşı başlattığı savaş neticesinde faaliyetlerini önce HongKong’a daha sonra ise Singapura taşıdı. Bu mecburi yer değişikliği, Huobi için bir nevi yeni pazarlara açılmak için bir fırsat oldu. 2017 yılından beri çok hızlı bir şeklide büyüyerek dünya pazarlarına açıldı. Huobi Türkiye’de resmi ofisi olarak faaliyet gösteren bir kaç uluslararası borsadan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Huobi 700 Dolar Kampanyası
Huobi 700 Dolar Kampanya ve Bonusları

Huobi Kampanya ve Bonusları

Huobi hem mevcut kullanıcıları için borsayı cazip tutmak hem de yeni kullanıcıları çekmek için sürekli ve süreli kampanyalar düzenliyor. Özellikle son dönemde Huobi Primelist etkinliği yani ön satış etkinliği ile 20-30 katı kazançlar sunarak adından çokça söz ettirdi.

Primelist, yani ön satış etkinliği, Huobi borsasında belirli bir miktar hacimde ticaret gerçekleştirmiş kullanıcılara özel katılım ile, Huobi tarafından seçilmiş kripto paraların ön satış ile arz edilmesi etkinliğidir. Ön satışta satılan kripto paralar genellikle listeleme ilk gerçekleştiği anda 8-10 kat yükselmektedir. Yine belirli miktar hacimde işlem yapan kullanıcılara günlük, haftalık ve aylık çekilişlere katılma ve çekilişten 2000 dolara kadar kazanma fırsatı sunmaktadır.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Huobi Güvenilir Mi?

Huobi bitcoin ve altcoin borsası kurulduğu 2013 yılından beri hiç hacklenerek fon kaybına yaşamamış bir borsadır. Aynı şekilde kripto para topluluğunda kullanıcılarını çok ciddi problemler ile karşılaştırmamış ve genellikle olumlu geri dönüşler almıştır. Sitemizde Huobi Bitcoin ve altcoin borsasının detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Huobi’ye Üye Olmak İçin Tıklayın

Huobi 700 Dolar Hediyesi

Huobiye üye olduğunuzda Borsa size tamamlamanız için 3 adet görev veriyor. Bu görevler

  • 100 USDT yatırmak
  • 100 USDT toplam değerinde ticaret yapmak
  • Kimlik Doğrulamasını tamamlamak

Eğer ilk üye olduktan sonra belirtilen süre içerisinde bu 3 görevi yerine getirirseniz, Huobi Hesabınızdaki Ödül Merkezinde Tavşan kutusu adı verilen Gizemli Kutular ve kullanım kuponları tanımlıyor. Bu kullanım kuponları ticaret hacminizde komisyon olarak kullanılabileceğiniz bir miktar oluyor. Aynı zamanda Tavşan Kutusunda çıkacak olan gizemli hediye ise tamamen şansınıza kalmış. Verilen hediye ve bonusların 2 hafta gibi bir süre kullanım süresi oluyor ve vu süre içeriside söz konusu hediye ve bonusu kullanmak gerekiyor.

Huobi’ye Üye Olmak İçin Tıklayın