Avax Coin Yorum Analiz: Shrapnel NFT Oyunu Avalanche Platformunda

Puan Verin

Avax coin yorum ve analizlerine başlamadan önce Avalanche ağına olan oyun firmalarının talebinde artış yaşandığını duyurmak istiyoruz. Özellikle NFT oyunlarında daha sık tercih edilen ağ olmaya başladı.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Avalanche’in (AVAX) alt ağları oyun yaratıcılarına daha fazla esneklik sunduğu için ve ayrıca onları daha geniş ağ sorunlarından kurtardığından dolayı artık daha fazla tercih ediliyor. Mevcut NFT pazarının önemli bir kısmı, Ethereum ve onun yan zincirlerinden oluşuyor. Bunu zaten biliyoruz. Solana ağınında bu konuda talep görüğünü tahmin edebilirsiniz. Ancak son aylarda, giderek daha fazla geliştiricinin Avalanche üzerinde oyun geliştirmeye başladığını fark ettik.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Avax Coin Yorum Piyasada Son Durum

Avax coin yorum ve analizi yapılırkenki fiyatı son 24 saatte -1.97% değişim ile 1,175.64 TL’den alıcı buluyor. Küresel bazda son 24 saatteki hacmi $ 276,580,566 ve toplam piyasa değeri de $ 13,996,757,153 olarak ekranlara yansıyor.

AVAX’ın fiyatının düşmesinin nedeni şuan Bitcoin’nin düşmesidir. Avax coine bağlı bir neden veya durumdan dolayı fiyat düşmüyor. Lider kriptonun düşüş baskısı tüm altcoinlerde hissediliyor. Aralarında bu şekilde bir korelasyon söz konusudur.

Avalanche kendi içinde büyümeye devam ediyor. Bir çok oyun şirketi NFT oyunlarında artık bu ağı seçiyor. Ve AVAX ağı son testlerinide başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

BTC’deki bu düşüş hareketi sonlanıp yönünü yukarı tayin ettiğinde Avax dahil bir çok kaliteli kripto para birimi tekrar yükselişine devam edebilir.

Merakla Beklenen Shrapnel Oyunu Avax Ağını Seçti!

Avax Coin Yorum

Yaratıcıları tarafından bir “AAA oyunu” olarak tanımlanan birinci şahıs nişancı oyunu Shrapnel de Avax ağı platformu üzerinden geliştirilecek. Çevrimiçi sosyal oyun Highrise ise Avalanche’ta Web3 metaverse’ini başlatacağını duyurdu. Diğer önemli projeler arasında mobil oyun Castle Crush ve çevrimiçi rol oyuncusu Ragnarok da Avax ailesine katıldı. Bu gelişmelerin yaşanması bu ağı her zamankinden daha fazla değerli kılsada şuan marketin düşüşü onuda etkiliyor.

Peki Oyun Şirketleri Neden Avax Ağına Geçiyor?

Avalanche’daki başka bir uygulama veya oyun ana ağda çıkmaza giriyorsa, bir alt ağda oyununuzun performansını düşürmeden devam edebiliyorsunuz. Benzer şekilde, bir alt ağdaki popüler bir oyun, kaynakları diğer Avalanche hizmetlerinden almak zorunda değildir. Bu durum özgür platform ortamına destek sağlar. İşlem gaz ücretlerini ödemek için hangi coinin / kripto para biriminin kullanılacağına siz karar verirsiniz.

Tüm bu ayrıcalıklı işlem ve uygulamaları düşündüğümüzde Avax ağı NFT oyunları başta olmak üzere blok zincir teknolojisinde eşsiz bir platforma sahiptir.