Zengin Baba Yoksul Baba’nın Ünlü Yazarı: Hükümet Kripto Paralara El Koyabilir

Puan Verin

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının ünlü yazarı Robert Kiyosaki‘den kriptoparalar için çok çarpıcı yorumlar geldi. Büyük merak uyandıran yazara göre piyasayı daha kötü günler bekliyor olabilir.

Ekonomi üzerine yazılan ve şimdiye kadar satışları ile dünyada rekor kıran meşhur kitap, Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı kriptopara piyasa yatırımcılarını uyardı.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Kiyosaki, ekonominin genel durumu ile kriptoparalar hakkında yorumlarda bulundu. Ve konuşmasında en dikkat çekici nokta ise Bitcoin için büyük bir balon benzetmesi oldu. “Dünya tarihinin en büyük balonu içerisindeyiz.” sözleri ise oldukça ses getirebilir.

Dünya tarihinin en büyük balonu içerisindeyiz. Hükümetlerin kripto para birimlerine de yakın zamanda el koyacağını düşünüyorum.

Robert Kiyosaki
Robert Kiyosaki Bitcoin Yorum
Robert Kiyosaki

“Son 40 yılın en yüksek enflasyonu”

Ayrıca dünya ekonomisine değinen ünlü yazar, hükümetleri hiperenflasyon konusunda uyardı. Amerika Birleşik Devletleri’nde son 40 yılın en yüksek enflasyonu oluştu. Yüzde 7,9 luk enflasyonu ABD tarihinde son kırk yıldır görmüyordu. Öte yandan Avrupa Birliği ülkelerinde de aynı durum yaşanıyor. Tüm dünyada etkisini gösteren bir enflasyon ile karşı karşıyayız. Fakat ülkemizde ise bu durum daha fazla hissedildi. TÜİK verilerine göre Şubat ayı enflasyon oranımız yüzde 40,47 olarak duyuruldu.

Hisse senetleri, gayrimenkul, emtia ve petrol fiyatları dünya tarihinin en büyük balonunda olduğumuzu gösteriyor. Hiperenflasyon ve enflasyon konusunda çok dikkatli olunmalı. B planınız girişimci olmak olsun. Borsadan her zaman uzak durun!

Bundan sonraki hamle FED’in kripto parayla ilgili işlemleri başlatması olacaktır. Böylelikle tüm kripto para birimlerinin ele geçirileceğine inanıyorum. Güle güle Bitcoin.

Robert Kiyosaki

Bu sözleri ile dünyayı uyaran ünlü yazar, ekonomi patronlarını ve yatırımcıları ciddi anlamda uyardı. Özellikle BTC için söylemiş olduğu sözler çok dikkat çekici. Çünkü daha dün İngiltere ülkesinde bulunan 81 Bitcoin ATM’sini kapattı. Yaşanan bazı olaylara baktığımızda, Kiyosaki’nin sözleri düşündürmüyor değil!

Robert Kiyosaki Kimdir?

Tam adı Robert Toru Kiyosaki olan ünlü yazar ve iş adamının doğum tarihi 8 Nisan 1947. Kiyosaki, Rich Global LLC ile kitap ve videolar aracılığıyla insanlara kişisel finans ve işletme eğitimi sağlayan özel bir finansal eğitim şirketi olan Rich Dad Company’nin kurucusudur. 51 dile başarılı bir şekilde çevrilmiş ekonomi kitabı “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarıdır.

Yetişkinleri ve çocukları iş ve finansal kavramlar hakkında eğitmek için Cashflow board ile yazılım oyunlarının yaratıcısıdır.