Yabancı Borsalar Yasaklansın Önerisi ile Ortalık Karıştı!

Puan Verin

Kriptopara Yasa Tasarı için bir araya gelen devlet yetkilileri, borsa kurucuları, analistler ve sektörün önde gelen isimleri Ankara’da bir Çalıştay düzenlediler. Sektör temsilcileri ve son gelişmeleri yakından takip eden çok sayıda avukatın da yer aldığı bu ilk Çalıştay Grand Ankara Otel’de yapıldı.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Kripto para birimleri ve ilgili platformların düzenlenmesi için atılan bu önemli adımda çıkan ilk sonuçlar yatırımcı çevresini oldukça rahatsız etti. Buna istinaden sosyal medyada gündem olan yasaklar çok konuşuldu. BTCTurk’ün yabancı borsalara transferin kapatılması teklifi ise yatırımcıları çok kızdırdı. Sosyal medya da #BTCTurkYasaklansın hashtag i ise gündem oldu.

btcturk yasaklansın kapatılsın

Ayrıca Türkiye blok zincir camiasının önemli üyeleri konu ile ilgili duyuruda bulundu. Tasarı öncesi gerçekleşen bir çalıştay sonrasında uluslararası kripto para düzenlenmelerine aykırı maddelerin yasalaşmasına karşı olduklarını dile getirdi.

Çalıştay Raporu Yabancı Borsaların Yasaklanması Metni

Çalıştay raporu yabancı kripto para borsaları yasaklansın metni