Ünlü zengin yeni gözdesi olan 2 Altcoin ismini açıkladı!

Puan Verin

Yeni Gözdesi Olan 2 Altcoin haberiyle piyasa hareketlendi. Ünlü zengin Tim Draper, yapmış olduğu güçlü temel analizlere ve aynı zamanda benzersiz gerçek kullanım pozisyonlarına bakarak iki altcoin projesini herkese açıkladı. Yapmış olduğu başarılı yatırmalar ile tanınan ve kripto para piyasında atmış olduğu başarılı adımlar sayesinde servetine servet katan Tim Draper son zamanlarda dikkatini çeken ve yüksek derecede yatırım yapmayı düşündüğü 2 projeyi açıkladı.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Yeni Gözdesi Olan 2 Altcoin

Yeni Gözdesi Olan 2 Altcoin

“Tezos (XTZ), kiripto paranın nasıl çalışması gerektiğini yeniden tanımlıyor”

Tim Draper, yapmış olduğu açıklamasında Bloomberg üzerinden, açık kaynaklı olarak bilinen ve ayrıca programlanabilir Blockchain teknolojisi içerisinde Tezos’un (XTZ), bir projede aranmakta olan tüm donanımlara sahip olduğunu belirtti. Sözlerini tam olarak yansıtmak gerekirse;

“Beklentim olan her şey, bir kripto para arkasındaki yatırımcıların ve  aynı zamanda mühendislerin kim olduğu konusudur. Tezos’u oldukça fazla seviyorum bunun sebebi harika bir mühendislik kadrosu bulunuyor. Ayrıca bir kripto paranın nasıl çalışacağını tam anlamıyla yeniden tanımlıyor dememiz doğru olacak. Bunu inanılmaz bir şekilde PoS ile yapmaktalar. Daha az miktarda enerji harcıyorlar ve aynı zamanda yeni bir yönetim şekline sahipler ve kesinlikle benim için heyecan verici.

Aragon’u (ANT)

Tezos örneğinde olduğu gibi aynı şeklide Ethereum tabanlı olarak bilinmekte olan altcoin projesi olarak bilinmekte olan Aragon, kendi merkezi bulunmayan özerk bir şekilde çalışmakta olan organizasyonlarını (DAO) oluşturmalarına ve aynı zamanda yönetmelerine izin vermekte olan açık kaynak kodlu bir yazılım olarak bilinmektedir. Yakın bir zaman içerisinde Aragon, öznel olarak bulunmakta olan anlaşmazlıkları ele almak noktasında topluluk şeklinde yönetilmekte olan merkezi bulunmayan bir mahkeme sistemi ortaya konuldu. Draper bu noktada, bu sistem “jürilerin çalışma yöntemi içerisinde devrim oluşturabilir”. Yeni Gözdesi Olan 2 Altcoin açıklandı.

Draper Associates kurucu ismini vermiş olduğu XTZ ve ANT haricinde, piyasa içerisinde lider olarak bilinen Bitcoin’e bakarak, enflosyona noktasında  büyük bir koruma ve aynı zamanda anlaşmanın devlet kurumları gözünde üstün güven ve aynı zamanda güvenilirlik sunduğunu belirtiyor.