Son Dakika! Kripto para madenciliği sebebiyle ülkede büyük elektrik kesintisi!

Puan Verin

Kripto Para Madenciliği sebebiyle büyük bir elektrik kesintisi olduğunun bildirilmesiyle birlikte bir anda tüm gözler bu noktaya çevrildi. Tüm ülkelerde yoğun bir şekilde yapılmakta olan madenciliğin böyle bir soruna yol açmasına birçok kişi hayret etti. Yatırımcılar ilerleyen süreçlerde böyle bir durum ile karşılaşma ihtimalinin olmasıyla birlikte yatırımlarını yeniden değerlendirme gereksinimi duyacaklar.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Kazakistan Kripto Para Madenciliği

Kazakistan Kripto Para Madenciliği sebebiyle zor anlar yaşamaya devam ediyor. Ülkede birçok kişinin madencilik sebebiyle yoğun bir şekilde elektrik tükettiği biliniyor. Bu nedenle sürekli olarak kesintilerin olduğu ve bu noktada yatırım ile alakası bulunmayan vatandaşların sorun yaşadıkları bilgisi bulunuyor. Devlet tarafından bu durumun önüne geçebilmek için çeşitli önlemlerin alınacağı bilgisinin iletilmesiyle birlikte yatırımcılar için endişeli bir zaman başlamış oldu.

Bitcoin ile birlikte ilgi görmeye yoğun bir şekilde başlayan kripto para madenciliği, piyasa değerlerinin yükselmesinden sonra dünya genelinde milyonlarca insanı bu yatırıma yönlendirdi.  Bir gelir yöntemi şeklinde değerlendirilen kripto para madenciliği daha önceden kişisel bilgisayarlar ve aynı zamanda akıllı telefonlar ile birlikte yapılırken, daha yüksek seviyede yatırım yapan yatırımcılar, evlerinde n özel sistemler kurmaya ve aynı zamanda daha ileri boyutta madencilik çiftlikleri kurmaya başladılar.

Madencilik Yasaklansın

Kripto Para Madenciliği

Kripto para üretimi faaliyetlerin yüksek derecede elektrik tüketimi ve bu nedenle yaşanan sıkıntılar daha yakından incelenmesi gereksinimini ortaya koydu ve aynı zamanda yapılan incelemeler, kripto para madenciliğinin yapılmakta olan bu işlemlerin önemsenmesi gerektiğini ortaya koydu. Bu nedenle, madenciliğine ilişkin protestolar ve aynı zamanda siyasi adımlar başladı. Geçtiğimiz günlerde İsveç Mali Danışma Kurulu direktörü Erik Thedéen ve aynı zamanda  İsveç Çevre Koruma Ajansı direktörü Björn Risinger, küresel ısınmayı artıran etkisini kaldırmak gerekçesiyle Avrupa Birliği’ne madencilik işlemleriyle birlikte kripto paraların yasaklama çağrısında bulundular.

Benzer bir şekilde birçok ülkede benzeri bazı durumlar söz konusu. Halen birçok ülke bu gerekçelerle madencilik ve dolayısıyla kripto para işlemlerinin yasaklanması gerektiğini savunuyorlar. Yakın zaman içerisinde nasıl bir sonuç çıkacağı herkes tarafından görülecek.