Shiba Inu (SHIB) hareketlenmeye başladı! Oyun duyurusu hareket getirdi!

Puan Verin

Shiba Inu oldukça büyük bir adım atıyor. Son zamanlarda en hareketli piyasa olarak değerlendirilmekte olan Blockchain tabanlı oyun ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Uzun süreden bu yana dedikodu şeklinde piyasa konuşulmakta olan konuyu resmi Twitter hesabından teaser ile kripto para birimi yetkilileri doğrulandı. Doğrulamanın gelmesinden sonra piyasa içerisinde hareketlilik göze çarptı.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Shiba Inu Gönüllü Lideri

Shiba Inu gönüllü lideri olarak bilinmekte olan Shytoshi Kusama, 22 Kasım tarihinde “ShibArmy” ile ilgili olarak oldukça  güzel haberler olduğunu ve bunu kısa bir süre içerisinde ilan edeceklerini açıklamıştı. “Söz verdiğim şekilde, yarın Medium üzerinden Shiba Inu Games ile ilgili olarak ayrıntılar içermekte olan yeni bir yazı sunacağım ve bununla birlikte üst düzey bir oyun stüdyosuyla direk olarak temas kuracak lideri sizlere tanıtacağım.” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Büyük bir umut içermeyen fakat ayrıntı noktasında neredeyse hiçbir bilgi verilmeyen Shiba Inu Games ile alakalı olarak ne şekilde bir açıklamanın devam edeceği oldukça büyük merak konusu. Açıklamanın yapılmasıyla birlikte kısa bir süredir düşüş periyodunda olan kripto para biriminde bir hareketlenme oldu. Haberin gelmesiyle birlikte para biriminde hızlı bir şekilde etki görmesi ve fiyatın yükselmesi yatırımcıları memnun etti.

Oyun Projesi

Son zamanlarda oyunla ilgilenmekte olan olan Shiba Inu, Ekim ayı içerisinde NFT projesi olarak tanınmakta olan Shiboshis ile birlikte son derece güçlü bir hız yakalamıştı. Basılmalarının akabinde ise piyasaya NFT taban fiyatı, 20 kat yükselerek 1.2 ETH’ye kadar çıkmıştı.

SHIB bilindiği üzere bu zamana kadar ki en yüksek noktasını, 28 Ekim tarihinde yakalamıştı. Fiyat belirtilen tarih de 0.0000885 dolara kadar çıkmıştı. SHIB, 0.00004 dolarlık olarak işlem görmekte olan mevcut fiyatla tepenin % 50 aşağısında şuan için bulunuyor. Yeniden eski seviyelerini yakalaması için % 100 civarında kripto para biriminden bir artış beklenmektedir.

Oldukça fazla sayda yatırımcı bu kripto para biriminin ne şekilde bir yol izleyeceğini şimdiden merak içerisinde bekliyor.