Nerve Finance nedir? NRV kripto para birimi hakkında detaylar

Puan Verin

Kendi swap (takas) borsası olan Binance Smart Chain ekosistemine tabi bir kripto para birimidir. DeFi, Yield Farming, AMM ve Dex özelliklerini taşıyan bu coin merkeziyetsiz takas borsasıdır. Bu swap borsasında staking kazançlarını da elde etmek mükündür.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Nerve Finance kazanç programı

Nerve Finance üzerinden staking ve launching gelirleri elde etmek mümkün. Yıllık faiz oranları BUSD, USDC ve USDT stabil kripto paraları için yüzde 20,02 ve Ethereum (ETH) için ise yüzde 13,66 dır. Bitcoin (BTC) için de bu oran 3,66 seviyesindedir.

Elinizde bu borsanın kripto parasını HODL ettiğinizde yani staking olayı içinde yıllık yüzde 6,68 oranında Nerve Finance (NRV) alıyorsunuz.

Nerve Finance demografi

NRV kripto parasının al-satını yapabileceğiniz borsalar; ZT, Gate.io, PancakeSwap (V2), MEXC ve ApeSwap (BSC) ile alım satım işlemlerini yapabilirsiniz.

Serbest piyasa verilerine göre 1 Nerve Finance fiyatı TL’den alıcı bulabiliyor. Amerikan Doları (USD) para birimi karşılığı ise ediyor. Avro (Euro) karşılığında 1 NRV satın almak isterseniz de ‘dan alım yapabilirsiniz.

Nerve Finance fiyatı son 24 saatte değişim ile TL’den satılıyor. Dijital altının küresel bazda son 24 saatteki hacmi ve toplam piyasa değeri de olarak ekranlara yansıyor.