Milyarder Yatırımcı: Bitcoin Finansal Felakete Karşı Bir Sigortadır

Puan Verin

Amerikalı değer yatırımcısı William H.Miller, Bitcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Miller, yatırım şirketi Miller Value Partners’ın Kurucusu, Başkanı ve Baş Yatırım Sorumlusu ile firmanın yatırım fonları “Fırsat Eşitliği” ve “Gelir Stratejisi” nin portföy yöneticisi olarak birden çok görevde bulunan önemli bir isimdir.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Miller: Bitcoin en iyi dijital altın

“Bu aşamadaki Bitcoin en iyi dijital altın olarak düşünülür, ancak sarı metale göre birçok avantajı vardır. Enflasyon yükselirse veya olmasa bile ve daha fazla şirket nakit bakiyelerinin küçük bir kısmını nakit yerine bitcoin’e çeşitlendirmeye karar verirse, o zaman bitcoin’e olan mevcut göreceli damlama bir sel haline gelecektir. Warren Buffett ünlü olarak bitcoin’i ‘fare zehiri’ olarak adlandırdı. O haklı olabilir. Bitcoin fare zehiri olabilir ve fare nakit olabilir.“

CNBC’nin The Exchange’in sunucusu Kelly Evans ile yaptığı röportajda Miller’a, net değerinin yarısının yakın zamanda bildirildiği gibi Bitcoin’de olduğu doğru olup olmadığı soruldu. O ise sözlerine şöyle devam etti:

Yanıltıcı olabilir. Çünkü net değerimin yarısını içine koyduğum bildirildi. Ve bu kesinlikle olmadı. Olan şey, uzun zaman önce net değerimin yüzde birkaçını içine koymamdı ve net değerimin yarısı kadar büyüdü. Şimdi bundan daha az, çünkü Kasım ayından bu yana yarı yarıya azaldı, ama hayır hala çok büyük bir pozisyon. Bu alanda çok erken günler var.

Daha sonra ilginç bir konuşma ile devam etti. BTC’nin asıl değeri üzerinden konuşmasına şunları ekledi:

Bitcoin’in bir anlamda içsel bir değeri yoktur. Bu doğru. Ilımlı bir içsel değere sahip olduğu yerde, çünkü dev bir veritabanıdır. Ve veritabanlarının bir değeri vardır. Ama bunun değeri malzemelerde değil, inşaatta. Eğer insanlar portföylerinin bir parçası olması gerektiğini düşünüyorlarsa.

bitcoin içsel değeri ve gerçek değeri