MicroStrategy CEO’su Saylor: Meta, Bitcoin’i Kabul Etmeli

Puan Verin

Microstrategy’nin CEO’su Michael Saylor; “Facebook, Meta’ya Bitcoin ve Lightning Network’ü entegre etmesi gerekiyor” dedi.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Meta geçtiğimiz günlerde kripto alanından uzaklaştıklarını açıklamıştı. Bunun üzerine Saylor, bu tutumun ve kararın kripto ekosistemine zararının olduğu kadar hatalı bir davranış olacağını öne sürdü.

Saylor, karara şöyle cevap verdi:

“Onların sorunu kripto alanına girmemekti. Eğer Bitcoin’i ürünlerine kabul edip gömeceklerse milyarlarca insana zorlayıcı bir teklif sunabilirlerdi. Meta’ya trilyonlarca dolar olmasa bile, yüz milyarlarca dolar değerinde olacağını düşünüyorum.”

Meta şirketi hisse satışlarında baskı yedi. Zarara uğrayan Facebook, henüz net bir zarar bilançosu duyurmuş değil. Meta’nın zararına yanıt olarak Saylor şu ifadeleri kullandı. “Sorunlarının cevabı, Bitcoin ve Lightning’i ürün serilerine eklememektir.”

Ayrıca İnstagram’daki spam hesaplarının sıkıntısınada değinen Michael Saylor; “Whatsapp ve İnstagram’ı temizlemek ve dünya için güvenli hale getirmek istiyorsanız, profilleri Lightning’de Bitcoin olacak dijital enerjiyle sarmalısınız.” diye ekledi.

Daha sonraki konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi. “Eğer (bu platformlar) kurulduğunda Bitcoin var olsaydı, reklamcılığa bu kadar bağımlı olmazlardı. Bu gözetim kapitalizm sorununa sahip olmazdık. Meta’nın çözümü, saf bir reklam modelinden siber uzayda bir banka haline geldikleri bir değer yaratma modeline geçmektir.”

“Bitcoin’i kucaklamadılar. Sorun da bu zaten.”