Litecoin Foundation ve Visa Büyük Anlaşma Yaptı!

Puan Verin

Açık kaynak kodlu ve aynı zamanda kişiler arası ödeme platformu alanında uzun zamandan bu yana faaliyet göstermekte olan Litecoin, Visa ile olan yapılacak anlaşmasıyla gündemdeki yerini koruyor.

Litecoin Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşımla piyasanın en eski kripto değerlerinden olarak bilinmekte olan Litecoin, Visa’nın ödeme yöntemi şeklinde kabul göreceği ve bununla birlikte her yerde kullanılacak. Litecoin Foundation ile sağlanacak olan kredi kartı ile birlikte kullanıcılar Litecoin kripto varlığıyla alışveriş yapabilecek. Litecoin, online alışverişlerden restoran, market gibi birçok alanlarda kripto varlıklarını rahat bir şekilde kullanabilecekler.

Litecoin

Yapılan kapsamlı açıklamada Litecoin Visa kripto kredi kartını kullanarak müşterinin Litecoin miktarı ile birlikte alışveriş durumunda aynı zamanda ABD dolarına çevrilmesiyle birlikte ödeme sağlayabilecek. Kullanıcılar Litecoin Visa kripto kartlarını tüm bunların yanı sıra Lite wallet uygulamasına da aynı şekilde sorunsuz bağlayabilecekler.

Piyasa dalgalanmalarında görülen hisler

Bu gelişme ile birlikte anlaşıldı ki kripto para kullanımı günlük yaşama dahil olması için çok fazla bir detay bulunmuyor. Litecoin kart tüm dünyada şuan için aktif olarak kullanılmıyor. Sadece ABD vatandaşları bu imkandan şuan için faydalansa da ilerleyen zamanlarda bu durumun değişmesine kesin gözüyle bakılıyor. Litecoin kullanım oranlarını yine de günlük harcamalar ile ilgili olarak görmek  son derece dikkate değer bir nokta olarak uzmanlar tarafından değerlendiriliyor. Bunun dışında elektronik ödeme yöntemlerinin kullanılmasıyla banka gibi aracı bulunmadan yapılmış olan ödemelerin problemsiz devam etmesi de kripto piyasasının ciddiye alınmasında önemli bir katkı sunabilir.

Abd Sineması  Lıtecoın Desteğini İlan Etmişti

Kısa, Orta ve Uzun Vade Ne Demek?Kısa, Orta ve Uzun Vade Ne Demek?