Kripto tabanlı sosyal medya platformu – Bitclout

Puan Verin

Bitclout Kripto Tabanlı Sosyal Medya Platformu olarak işlem yapmaktadır. Bitcoin altyapısına benzer fakat sosyal medyanın gücünü kripto paralara entegre etmeye  çalışır. Onu diğerlerinden ayıran özellik ise kripto para evrenine bağlı olmasıdır. Kısaca “Sosyal Kripto Ağı” diyebiliriz. 

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Açık kaynak kodlu ve merkeziyetsiz bir platform olan bitclout.com platformunda, facebook uygulamasında olduğu gibi kendi düşüncelerinizi ve resimlerinizi paylaşabileceğiniz gibi, diğer kullanıcıları takip edebilir ve onların gönerilerini de twitter daki gibi retweet edebilirsiniz.

Kripto tabanlı sosyal medya platformu

En can alıcı noktası ise kendi hesabınızı oluşturduğunuzda tamamen size ait bir token sahibi olmuş olursunuz. Bu tokeni diğer platform kullanıcılarına tanıtıp satabilir, ya da diğer kullanıcıların tokenlerini alıp satabilirsiniz.

NFT pazarını da bünyesinde bulunduran bitclout platformunda DESO adı verilen bir coin ile işlemler yapılmaktadır. Kendi NFT nizi burada satışa çıkarabilir, diğer kullanıcılardan da NFT alabilirsiniz.  Yeni üyeler hesabını onayladığında 3 dolar değerinde DESO platform tarafından kullanıcıya hediye edilir. Aslında bu hediye insanları sisteme alışmak için iyi bir teşvik.

bitclout bitcoin kripto sosyal medya platformu
Bitclout

Kripto Tabanlı Sosyal Medya Platformu ; Kredi kartı ile platforma para yatırma özelliği aktiftir ama en sık kullanılan yöntem Etheryum ve Bitcoin transferi ile para yatırmadır. Daha önceleri kendi içinde bir ekosistem olan bitclout dışarıya para çekme imkanı tanımıyordu ama artık blockchain.com borsasında DESO alım-satım işlemleri yapılabiliyor.

Blok zinciri teknolojisinden faydalanan bu platform geleceğin parlak yıldızı olarak görülüyor. Birçok kripto yatırımcısı, ünlü kişiler ve yatırım varlık firmaları bu projeyi destelemiş durumda. Sequoia Capital ve Andreessen Horovitz projenin en ünlü yatırımcıları. Henüz Elon Musk sistemi kullanmıyor ama onun adına bir hesap var ve o kadar çok kişi bu hesaba yatırım yapmış ki hesabın token ederi binlerce dolar ediyor. Bu her ne kadar dolandırıcılık gibi algılansa da proje sahipleri amaçlarını anlatmak için çok uğraş veriyor gibi görünüyor.

Tabi ki böyle platformlara yatırım yapmak risklidir ama bu sanal kripto dünyasında bir de sosyal medya merakınız varsa uğrayıp incelemeniz gereken yer bitclout.com platformudur.