Ünlü Analist: “XRP, LTC Ve Diğer 2 Altcoin Patlayacak!”

Puan Verin

Kripto Strateji Uzmanı Michaël van de Poppe, XRP, LTC ve diğer 2 altcoin’in yakında patlayacağını söyledi!

YouTube’da 116.000 aboneye sahip olan Michaël van de Poppe, XRP’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrardan ulaşabileceğini düşündüğünü söyledi.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

“XRP’nin USDT paritesine baktığınızda, bir sonraki hedef bölgeyi yapmak için aslında Fibonacci uzantısını yukarılara uzatabilirsiniz. Yani bunu Fibonacci düzeltmesiyle yaptığımızda ve bunu böyle yaptığımızda, bir sonraki yükseliş dalgasında XRP için bir sonraki hedef bölgeler olarak 2,85 dolar ve 4,30 dolar seviyeleri olduğunu söyleyebiliriz. Bir önceki döngüden yaparsak 2.618 Fibonacci bölgesine ulaştığımızı da söyleyebiliriz. Büyük olasılıkla, bir sonraki yükselişte XRP 4.30 dolara yükselecek.”

Van de Poppe, XRP’nin yüzde 1.052 yükselişle 0,17 dolardan 1,96 dolar seviyelerine geldiğini belirtti. Aralık 2020’den Nisan ayına kadar muazzam bir yükseliş yaptığının altını çizdi.

Van de Poppe’nin listesindeki bir sonraki altcoin, çoklu para birimi işlem ağı olan Stellar’dır (XLM). Kripto analistine göre, XLM, 52 haftanın en yüksek seviyesi olan 0,79 dolara ulaşmadan önce muhtemelen 0,31 dolar seviyesinden sonra konsolide olması gerektiğini söyledi.

“Hala oldukça iyi görünüyor. XLM’nin bu yüksek seviyeye yani 0,80 dolara yükselme şansı var. Ancak yukarı doğru kırılmadan önce bu altcoin’in biraz konsolidasyon yaşamadı oldukça önemli.”

Van de Poppe, Bitcoin paritesinde Litecoin’in (LTC/BTC) fiyat hareketini de izlediğini söyledi. Ünlü analist, eşler arası ödeme ağının Bitcoin’e karşı önemli bir destek seviyesinin üzerinde kalmayı başardığına ve yazının yazıldığı sırada 501 dolar seviyesine yani 0,01 BTC’ye denk gelen yeni bir yükseliş hazırlığı içerisinde olduğunu düşünüyor.

“Yani, bu aralığın herhangi bir yerinde yani 0,003 BTC veya 150 dolar seviyesinde Litecoin için dip seviyesi olacağını düşünüyorum, ardından tekrar yükselişe geçeceğiz, biraz konsolide olacağız ve sonra uçmaya başlayacağız.”

Son olarak, analist, Bitcoin paritesinde, akıllı sözleşme platformu olan diğer bir altcoin olan Tezos’un (XTZ/BTC) üzerinde durdu. Van de Poppe’ye göre, parite bir dip yapı oluşturuyor ve şu anki 0,000077 BTC yani 3,86 dolar fiyatından yüzde 68’lik bir ralliye hazırlanıyor.

“Burada sıkışık yuvarlak bir dip yapıyoruz ve bunun yaklaşık 0.00013 BTC yani 6,52 dolar seviyesindeki direnç bölgesine doğru şiddetli bir şekilde kırılma olasılığı çok yüksek.”

Analizler yalnızca yazarın görüşleridir ve yatırım tavsiyesi içermemektedir. Oluşacak kayıp ya da kazançlardan kriptoparalar.net veya yazar sorumlu değildir. Hiçbir yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.