Son Dakika: Squid Game kripto para birimi için Coinmarketcap tan risk uyarısı

Puan Verin

Squid Game kripto para birimi tamamen popüler Netflix dizisinden esinlenerek piyasaya çıkmıştı. Onun akabinde aynı isim adı altında bazı coinlerde listelenmeye başlamıştı. Fakat yatırımcılarının çoğu popülerite kurbanı oldu.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Squid Game kripto para birimi için Coinmarketcap uyarıyor!

Coinmarketcap’ta 46 binden fazla takipçisi bulunan Squid Game (SQUID) kripto para birimi, dünyanın en büyük kripto para listelenme sitesi CMC tarafından risk uyarısı aldı.

Uyarıda, Squid Game resmi web sitesinin ve sosyal medyalarının artık işlevsel olmadığına ve kullanıcıların daha önce bu kripto parayı Pancakeswap’ta satamadığına dair çok sayıda rapor bildiriminde bulunduğunu duyurdu. Buna istinaden, projenin sağlam olmadığına dair artan kanıtlar varmış. Coinmarketcap yinede; “Durum tespitinizi yapın ve son derece dikkatli olun.” diye de ekleme yapmış.

Squid Game coin uyarisi
CMC, Squid Game Uyarı

Resmi sitesine erişilemiyor

Coinmarketcap uyarısında dikkat çeken bir ibare daha var. CMC, “Bu proje, açıkça aynı adı taşıyan Netflix şovundan esinlenmiş olsa da, resmi IP’ye bağlı DEĞİLDİR.” diye uyardı.

Şuan an itibari ile resmi sitesine erişim sağlanamıyor. Siteye erişilmeye çalışıldığında;

“Bu siteye ulaşılamıyor

squidgame.cash bağlanmayı reddetti.

Aşağıdakileri deneyin:

  • Bağlantınızı kontrol etme
  • Proxy’yi ve güvenlik duvarını kontrol etme

ERR_CONNECTION_REFUSED” uyarısı veriyor.

Squid Game site açılmıyor
Squid Game Site Açılmıyor

Squid Game Coin Hakkında

Piyasadaki dolaşan arzı 720 milyon 121 bin 920 adettir. Toplam arzı yani maksimum dolaşıma katılacak olan token sayısı ise 800 milyon adettir. Piyasa parasal hacmi 260 milyon dolardan fazladır. Ve yazı yazılırken ki fiyatı ise 0,35 dolar.