SON DAKİKA: Berat Albayrak istifa etti

Puan Verin

Dünya para birimlerine karşı Türk Lirası’ndaki düşüşün sürekli sürdüğü bugünlerde, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ‘tan istifa açıklaması geldi. Rekor düzeyde değer kaybeden TL için Murat Uysal’ın görevden alındığı duyurulmuştu. Merkez Bankası Başkanlığı’na Naci Ağbal’ın getirilmesinin ardından Albayrak, ‘siyaseti de bıraktığı’ mesajıyla bakanlıktan istifa etti.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Berat Albayrak istifa duyurusunu Instagram hesabından yaptı

“Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım” diyerek duyurdu. Bu haberi ilk olarak resmi Instagram hesabından duyurdu.

Kaynak: Instagram

Bakan yardımcısı Sayan, istifayı doğruladı

Ulaştırma Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’nun yardımcısı Ömer Fatih Sayan haberi doğruladı. Twitter hesabından şu paylaştı: “Berat Albayrak yerli, milli olarak enerjide yaptıklarını ancak anlayanlar ekonomide de Ülkemizin 2023 hedeflerime ulaşması için sayısız hizmeti hayata geçirdiğini göremezler. İstifanın kabul edilmeyeceğini ümit ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve Ümmetimizin size ihtiyacı var” dedi.