Solana, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Puan Verin

Solana, merkezi olmayan finans sistemi (DeFi) çözümleri sağlamak için profesyonel hizmetler sunan bir kriptoparadır. Ve gün içinde yeni ATH ‘sini gerçekleştirerek ilgi çekmeyi tekrar başardı. Blok zinciri teknolojisinin izinsiz doğasını kullanan oldukça işlevsel bir açık kaynak proje olan Solana, finans alanında bir devrim olarak görülüyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Başlıklar

  • Solana fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44,70 dolara ulaştı.
  • Piyasada gerçekleşen düzeltme henüz bitmemişken, SOL kriptopara biriminden ATH geldi.
  • Borsalarda yüksek ilgi görmeye devam ediyor.

Solana, Pazar gününde tüm zamanların en yüksek seviyesine yani yeni ATH’sine ulaştı. Solana ekosistemi genişlemeye devam ederken 44.70 dolara ulaşarak rekorunu tazelemiş oldu.

solana ath grafik
Kaynak: Binance

Geçtiğimiz hafta içinde kriptopara birimlerinin çoğunun Bitcoin de dahil olmak üzere büyük düzeltmeler yaşadığına şahit olduk. Buna rağmen Solana (SOL), fiyatında rekor yeniledi.

SOL Kriptopara birimi son yedi günde %64’lük şaşırtıcı bir artışla Binance ‘de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44,64 dolara erişti. Daha da etkileyici olanı, Solana’nın (SOL) yalnızca 2021’de %2800’ün üzerinde artış yapmış olması oldu.

Solana (SOL) Ekosistemi Genişlemeye Devam Ediyor

SOL Projesi, merkezi olmayan finans sistemi (DeFi) ve daha yakın zamanda, değiştirilemez token sistemi (NFT) alanı da dahil olmak üzere pazarın kilit sektörlerine girdiği için son birkaç ayda büyümüş oldu.

Solana blok zincirindeki gelişmeler heyecan vermeye başladı. Star Atlas’ın yaklaşan lansmanı, NFT alanında aktif olması, AscendEX ve OKEX gibi kripto şirketlerinden büyük ilgi görmesi gibi bir çok gelişme yaşanıyor.