Ripple ile Ödeme Kabul Eden Satılık Araçlar, Ünlü Sitelerde!

Puan Verin

Ripple, geçtiğimiz haftalarda Amerika’nın ekonomi düzenleme kurumu olan SEC tarafından açılan davaya takılmıştı. Ve sert düşüşler ile yatımcısını üzmüştü. Fakat bugünlerde herkesin gözü 22 Şubat 2021 de yapılacak SEC ve Ripple mahkemesinde.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Ripple, SEC Davasına Rağmen Büyük İlgi Görüyor

SEC’in engeline takılan ünlü kriptopara birimi XRP, uzun süre CMC’de 3.sıradayken şuan 6.sıraya kadar gerilemiş görünüyor. XRP cephesinde çıkacak sıcak bir gelişmeyle bu sıralamanın değişeceği bilinen bir durumdur.

Ripple, Google başta olmak üzere bir çok arama motorunda ve sosyal medyada ilgisini hala çok popüler tutuyor. En çok arananalar arasında yer almaya devam ediyor. Bazı yatırımcılar ise ellerinde bulunan gayrimenkul ve araç satışlarını Ripple üzerinden gerçekleştiriyor. Borsadaki alım satımların dışına taşan XRP için kullanabilirlilik oranı her geçen gün artıyor. Kriptopara birimlerinin piyasada mal ve hizmetler karşılığı likitide edilmesi onları daha değerli kılıyor.

Diyarbakır’da Arabam’dan Satılık Passat

Diyarbakır’da bir vatandaş aracını arabam.com üzerinden satılığa çıkarmış. Aracın ödeme yönteminde ise Ripple (XRP) kabul edeceğini yazmış. Ripple karşılığı 2008 model bir Volkswagen Passat sahibinden satılıkmış.

ripple ile sahibinden satilik passat
Kaynak: Arabam.com

Aracını XRP ile satan vatandaşın indirimde uyguladığı görülüyor. Hatta aracında yapacağı pazarlık / indirim sadece XRP ile ödeme yapacak olan kişiler için geçerliymiş.

Ödeme yöntemi olarak Ripple (XRP) kabul ediyorum. Ripple ile ödeme yapıldığı takdirde ekstra 500 TL daha indirim uygulanacaktır.

Araç sahibi

Malatya’da Sahibinden Satılık Mercedes Benz

Aynı şekilde başka bir vatandaş ise Sahibinden sitesinde yaptığı ilana göre aracını Ripple ile satıyor. Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan vatandaşın aracını 525 bin TL karşılığında ilana verdiği görülüyor.

Bunun gibi bir çok örnek görebiliriz. Piyasada kriptopara birimlerinin ürün, mal ve hizmetlerce karşılık bulması, sektör açısından olumlu görünüyor.