Polkadot (DOT) teknik analizi: Aşağı düzeltme hareketi bitti mi?

Puan Verin

Polkadot fiyatı, hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Bu durum onu son düşüşten kurtarmış oldu. Peki ilerleyen günlerde popüler altcoini neler bekliyor?

Popüler kripto para bir önceki düşük sevisi olan 22.5 dolardan 31.6 dolara yükseldi. Daha sonra 29.15 dolara çekilerek piyasadan alıcı buluyor. Yükseliş trendindeki ilk direnç noktası 32.00 dolar olarak görünüyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Polkadot 32 doları kırarsa ne olur?

Bu küçük direnç kırıldığı takdirde, 36 dolara yükselmesi mümkün olacaktır. Polkadot’un piyasadaki aşırı alım bölgesi olarak görülen ilk direnç bölgesi üzeri oldukça önem arz ediyor. Bu arada 32.00 dolardaki direnci kırmak için mücadele etmeye devam ediyor. Popüler altcoin, yükseliş momentumu beklentisiyle 30 ila 32 dolar seviyeleri arasında fiyatlanıyor.

DOT teknik analizi – 11 Eylül 2021

DOT/USD paritesi, Göreceli Güç Endeksi’nde 58 seviyesine yükseldi. Bunun ne demek olduğunu şöyle söyleyebiliriz. Kendi ekosistemine sahip olan bu kripto para yükseliş trendinde olduğunu ve yukarıya doğru yükselme yeteneğine sahip olduğunu açıklıyor. Fiyatının 21 günlük ve 50 günlük SMA’nın üzerinde olması piyasanın yükseleceğine işaret eden bir göstergedir. Şuanki fiyatı, günlük stokastiğin %80 aralığının üzerindedir. Buda onun piyasanın aşırı alım bölgesinde olduğunun bir işaretidir.

polkadot teknik analiz grafigi
Kaynak: TradingView

Teknik göstergeler

Direnç ve destek noktaları aşağıdaki gibidir.

Ana direnç seviyeleri: $48 ve $52

Başlıca destek seviyeleri: $24 ve $20