Mesut Özil Coin Piyasaya Çıktı! 1000x Kazandıracağı Doğru mu? M10 Token nedir? Coin Hangi Borsada?

Puan Verin

Mesut Özil Coin şimdiden büyük kazançlar vaat ediyor. Kısa bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ait coin çıkaracağını yıldız oyuncu açıklamıştı. Açıklamanın yapılmasıyla birlikte yatırımcılar coinin piyasaya çıkacağı günü heyecanla beklemeye başladılar. Paylaşımın büyük ilgi görmesinin ardından ünlü futbol yıldızı bir anket paylaştı. Mesut Özil projesinde oldukça fazla heyecanla olduğu gibi yatırım yapmak isteyen milyonlarca kişi de aynı şekilde büyük bir heyecana beklemeye geçti.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Kendisine Ait Ürünleri Satıyor

Mesut Özil Coin

Bilindiği üzere uzun bir süreden bu yana Mesut Özil kendisine ait olan bazı ürünleri satışa sunuyor. Mesut Özil Coin piyasaya çıkmasıyla birlikte satış yapmakta olduğu bu ürünlerde indirim uygulanacak. Coin ile ürünleri alana belirli bir miktar indirim sağlanacak. Böylece coin çıktığı ilk günden hareketli olarak piyasaya girecek. Ayrıca coin alan ve yatırım yapan kişilerin kendisiyle tanışma fırsatı da olacak.

M10 Token Nedir?

Mesut Özil tarafından piyasaya sürülecek olan M10 Token bir utility token olarak hazırlanıyor. Utility token her hangi bir ürün veya benzeri bir şekilde hizmete özel  olarak erişim sağlamakta olan dijital bir birim olarak adlandırılmaktadır. Bir örnek vermek gerekirse maçlara özel olarak hazırlanan biletler buna en iyi örnek olarak sunulabilir.

M10 Token Nasıl Alınır?  

M10 Token almak isteyen birçok kişi bulunuyor. Alım işlemi basit birkaç adımın takip edilmesiyle gerçekleştirilebilir. Mesut Özil Coin sahibi olmak istiyorsanız ilk olarak GAMI satın alınması gerekir. Ünlü oyuncu tarafından piyasaya sürülecek olan coini almak için farklı bir yöntem izlemeniz mümkün değildir.

GAMI satın alımı

Google Chrome browsera cüzdan kurulumu yapılması gerekmektedir. Metamask harici olması çok önemlidir. Binance Smart Chain ağına kurulumun eklenmesi ikinci adımdır. Binance borsası üzerinden BNP alınmak suretiyle smart chain ağı kullanılarak Metamaskında yer almakta olan Smart Chain cüzdanına yatırım gerçekleştirilmelidir. 0x1236a887ef31b4d32e1f0a2b5e4531f52cec7e75 adresiyle GAMI alınabilmektedir.