Matic Network hareketli günler geçiriyor

Puan Verin

Matic Network için hareketli günler sürüyor. Şirketin Vietnam lideri Chandresh Aharwar, bugün saat (PM IST) 05:00 da bir TV kanalına çıkacağını duyurdu.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Katılımcılara 100 er dolar ödül dağıtan bir konuşma platformu düzenlenecek. Programın spikeri Julie Nguyen. Aslında buna benzer bir çok girişimi ile şirket yatırımcılarına çalıştıkları yönünde güven veriyor.

Konunun biraz dışına çıkacağım. Bugün twitterda bir yatırımcının yapmış olduğu teknik analiz dikkatimi çekti. Matic için yapmış olduğu bu teknik analiz çalışırsa eğer artış kaçınılmaz olacak. Yazı yazılırken ki Matic fiyatı satoshi cinsinden 200 olarak görünüyor. Bunu kaydedelim ve grafiği takipte kalacağım. Grafiğe göre Matic Network en dip seviyesini görmüş olarak görünüyor. Yukarı keskin bir çizgi ile yükseliş oluşturmuş durumda. Ama bu ne kadar doğru veya tahmin tuttar mı bilemeyiz.

Matic Network’ü yakından tanıyalım

Plasma Framework ve merkezi olmayan bir İspat Kanıtı (PoS) doğrulayıcı ağı kullanarak varlık güvenliği sağlarken zincir dışı hesaplama için yan zincirler kullanan “Katman 2” ölçeklendirme çözümü sunan sıradışı bir kripto paradır. Geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamaları güvenli ve merkezi olmayan bir şekilde uygulayacağı ve çalıştıracağı fiili platform olmayı hedeflemesi dikkatleri üzerine çekiyor. 0,015 dolar seviyesinde işlem gören bu dijital varlığın CMC hacmi ise yaklaşık 40 milyon dolardır. Toplam üretimi 10 milyar olan Matic, 2.5 milyardan fazla sirkülasyona sahiptir.