Kripto para borsası Tradesatoshi, kapanıyor

Puan Verin

Kripto para borsası Tradesatoshi, “devam etmek artık ekonomik olarak mümkün değil” diyerek, kapatma kararı aldıklarını duyurdular.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Bugün Riot Blockchain şirketinin kripto para birimi borsası olan RiotX’in de satışı duyurulmuştu. Öncesinde ise bir kaç borsa daha kapatma kararı almıştı. Şimdi ise düşük hacimli altcoinlerin önde gelen borsası olan Tradesatoshi, kapatma kararı aldı. Günlük işlem hacmi ise yaklaşık 100 milyon dolardı.

Yeni çıkan altcoinleri listeleyen ve onlara destek çıkan bir borsaydı. Bitcoin ve Altcoin için bir ticaret platformuydu. En üst düzeyde güvenlik, şeffaflık ve müşteri hizmeti sağlamaya odaklanmıştı. Amacı, kullanıcılara güvenilir bir değişim sağlamaktı. Değişim, sektördeki en hızlı sunuculardan bazılarında çalışır ve istemcileri korumak ve çalışma süresi istikrarını garanti etmek için kapsamlı DDoS Azaltma içeriyordu.

Tradesatoshi Duyurusu

Sevgili kullanıcılar,

Tradesatoshi.com yönetim kurulunun borsayı kapatmaya karar verdiğini bildirmeliyiz.

Ne yazık ki, gerekli güvenlik, destek ve teknoloji seviyesini sağlamaya devam etmek artık ekonomik olarak mümkün değil.

Lütfen para yatırmayın! Mevduat artık işleme alınmayacak.

Doğrulamayı bekleyen kullanıcıların işleme mümkün olduğunca erken başlamasını önemle tavsiye ederiz.

Tradesatoshi.com, tüm hizmetleri 1 Mart 2020 00:00 UTC’de sona erdirecek.

Saygılarımızla,

Tradesatoshi.com