Kripto para borsası FTX, Blockfolio ‘yu satın aldı

Puan Verin

FTX, Blockfolio ‘yu 150 milyon dolarlık anlaşma ile satın aldı. Bu büyük anlaşmayla birlikte, iki dev kuruluşun gücü birleşmiş oldu.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Blockfolio, gişe rekorları kıran anlaşmaya FTX ile katıldı

Hong Kong merkezli kripto para türev borsası FTX, bir portföy takipçisi olan Blockfolio ‘nun 150 milyon Amerikan dolarına satın aldığını açıkladı. Bu dev anlaşmayla kripto para endüstrisinde geniş yankı buldu. Blockfolio 6 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Tüm kullanıcıları uygulamayı kullanmakdır. FTX’in işlem hacmi ise 750 milyon Amerikan dolarıdır.

  • İkili şirket, ayrıca bu sonbaharda “benzersiz bir perakende ticaret deneyimi” ni başlatacağını duyurdu.
  • FTX’in genişlemesinin duyurusu, Solana merkezli, gözetim altında olmayan, merkezi olmayan bir borsa olan Serum’un piyasaya sürülmesinden sonra geldi.

FTX Ses getiren bir borsa fakat rakipleri daha güçlü

FTX, kripto para birimi türevlerine artan ilgiden faydalanan bloktaki yeni kaldıraçlı işlem yaptıranlardan biridir. Ancak, rakip türev borsaları BitMEX kadar güçlü değil veya türev piyasasına giren Binance gibi borsalar kadar büyük değil. Bunun nedeni büyük ölçüde FTX’in sessiz, profesyonel bir müşteri ve profesyonel tüccar kalabalığını hedeflemesidir.