Kripto para borsası Bitspark, kepenk kapatıyor

Puan Verin

Kripto para borsası Bitspark, resmen kapanacağını duyurdu. Blockchain havale girişiminin kurucu ortağı olarak bilinen George Harrap bilgiyi paylaştı. 4 Mart’ta Bitspark borsasının kapanma planlarının resmen yapılacağını açıkladı. Yaptığı açıklamada, platformdaki kullanıcılar şu andan bu yana kripto para birimini ve dijital varlıklarını geri çekebilecekler. 4 Mart’ta site kapanacak ama parasını çekemeyenler yinede para çekim işlemi yapabilecek. Girişler 90 gün boyunca pasif halde olup çekim işlemleri müşteri destek ekibi aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

2014 Yılında kurulmuştu

Firmanın kurucu ortağı tarafından son birkaç aydır deneyimlediği parlak performansa rağmen kapatma kararı alınmış. 2014 yılında Harrap ve Maxine Ryan tarafından kurulan borsa, Asya-Pasifik bölgesindeki sekizinci bölge için büyük bir blockchain destekli finansal hizmet şirketi olarak ortaya çıkmıştı. Bu platform daha çok Filipinler, Endonezya ve Vietnam gibi ülkelerde aktif olarak kullanılıyordu.

Kapanış duyurusu kurucu ortak Ryan’dan geldi. Resmi duyurudan yola çıkarak karar şirket genelinde bir çok yeniden yapılandırma sorununa neden oldu. Ryan konuşmasında şunları söyledi;

“Ne yazık ki, işe yaramayan iç yeniden yapılanma ve hissedarlar tarafından dahili olarak alınan bir karar nedeniyle, kapılarımızı kapatma kararı aldık. HK protestoları ve şimdi virüs salgını bizi pek etkilemese de, bu da yardımcı olmadı. ”