Kasım ayında Shiba Inu’yu ezen 3 kripto para birimi

Puan Verin
  • Shiba Inu’nun parıltısı, bugüne kadarki %121.000.000’luk en yüksek kazancın ardından yıpranmaya başlıyor.
  • Bu kripto para birimi projeleri üçlüsü, geçen ay SHIB’den kolayca daha iyi performans gösterdi  ve bunun iyi bir nedeni var.
  • Fırsatlar
    dfsdsfd
    T&Cs Apply
    heyyo
    Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

2021’in büyük bölümünde kripto para birimleri durdurulamaz oldu. Dünyanın en büyük dijital para birimi olan Bitcoin , yıla başladığı noktadan neredeyse iki katına çıktı. Ayrıca, tüm kripto para birimlerinin toplam değeri, 1 Aralık itibariyle üç kattan fazla artarak 2,62 trilyon dolara ulaştı.

Şu anda CoinMarketCap.com tarafından listelenen 15.000’den fazla kripto para birimi olmasına rağmen , yatırımcıların dikkatini çeken köpek temalı meme tokeni Shiba Inu ( SHIB ) oldu .

Kasım ayına  girdikten sonra Shiba Inu düşmüştü

Yıl başladığında, mikroskobik $0.000000000073 karşılığında bir SHIB tokeni satın alınabilirdi. Ancak 27 Ekim’e kadar Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00008841 $’a ulaşmıştı. 10 sıfırdan dörde inerek, yıldan yıla %121.000.000’dan fazla en yüksek kazanç sağladı. Bu, 1 Ocak gece yarısı SHIB’de çalışmak için 1 dolar koyan yatırımcıların 27 Ekim’de milyoner olacağı anlamına geliyor .

Ancak, son beş hafta içinde gelgitte bir değişiklik oldu. Kasım ayında SHIB 0.00006697 dolardan 0.00004744 dolara düştü. Bu, bir ayda %29’luk bir düşüş anlamına geliyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bu ani karamsarlık neden? 

Bitcoin hariç, %20.000 ile %500.000 arasında değişen kısa vadeli bir kazanç sağlayan neredeyse her ödeme tokeni , %93 ile %99 arasında eşit derecede acımasız bir geri dönüşle karşılandı.

Shiba Inu topluluğu aylardır mesaj panolarını heyecanla doldurmuş olsa da, %50.000.000 artı bir artıştan sonra kazanımları kilitleme dürtüsü, birçoklarının görmezden gelemeyeceği kadar büyük.

Shiba Inu ayrıca , piyasa değeri açısından ilk 10’un hemen dışında gezinen bir kripto para biriminde görmek isteyeceğiniz fayda ve farklılaşmadan da yoksun . Dünya çapında 375’ten az satıcı SHIB’yi ödeme olarak kabul ediyor.

Aynı zamanda, Ethereum (ETH) blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 tokeninden başka bir şey değildir , yani popüler Ethereum ağını vurduğu bilinen aynı yüksek işlem ücretlerine ve işlem yavaşlamalarına bağlıdır.

Bu kripto üçlüsü, Kasım ayında SHIB’nin etrafında daireler çizdi

Shiba Inu Kasım ayında değerinin %29’unu kaybederken, en popüler kripto para birimleri ondan daha iyi performans gösterdi. Buna, ayı %8 daha yüksek kapatan Ethereum ve nispeten sadece %7 kaybeden Bitcoin dahildir.

Ancak kripto evreninde Kasım ayında SHIB’yi kesinlikle ezen üç dijital para birimi var.

Avalanche Kasım’da %87 arttı

İlki , adına sadık kalarak Shiba Inu’yu geçen ay %87 kazançla gömen Avalanche ( AVAX ) oldu . Avalanche’ı piyasa değerinde Shiba Inu’yu geride bırakan bu artış , yüksek performanslı blok zincirini çevreleyen heyecanın yanı sıra sunabileceği gerçek dünya hizmetinin doğrudan sonucu gibi görünüyor.

Avalanche, var olan en hızlı katman-1 blok zinciri projelerinden biridir. Geliştirme ekibine göre, binlerce düğüm işletiyor ve iki saniyeden daha kısa bir işlem kesinliği ile saniyede 4.500 işlemin (TPS) kuzeyini işleyebiliyor. İngilizce’de bu, para, dosya veya veri gönderme işleminin iki saniyeden daha kısa sürede tamamlandığı anlamına gelir. Nispeten, son derece popüler Ethereum ağı, altı dakikaya yakın bir işlem kesinliği ile yalnızca yaklaşık 13 TPS’yi işleyebilir.

Avalanche’ın akıllı sözleşmeye dayalı ağı, hızlı olmasının yanı sıra, merkezi olmayan finans (DeFi) ve merkezi olmayan uygulama (dApp) geliştiricilerini cezbetmesi gereken bir uyumluluk sunar. Ethereum Sanal Makinesi halihazırda Avalanche üzerinde çalıştığından, Ethereum tabanlı DeFi ve dApp geliştiricilerinin Avalanche’ın üstün işlem hızlarından ve düşük ücretlerinden yararlanmak için geçiş yapmayı düşünmeleri hiç de kolay değil gibi görünüyor.

Ancak AVAX’ın Kasım ayında yükselişe geçmesinin belki de en somut nedeni , Avalanche platformunu yaratan Ava Labs ile Deloitte arasında ay ortasında kurulan stratejik ittifaktı. Yeni oluşturulan “Sen Gittikçe Kapat” bulut tabanlı platform, eyalet ve yerel yetkililerin bir felaket sonrasında uygunluk ve geri ödeme uygulamalarını kolaylaştırmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Avalanche platformunun gerçek dünyadaki uygulaması, Shiba Inu’nun neredeyse var olmayan gerçek dünya çekiciliğine kıyasla gece gündüz.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Sandbox: Kasım’da %332 arttı

Kasım ayında Shiba Inu çevresinde tamamen dolaşan bir diğer kripto para birimi The Sandbox ( SAND ) . Şakacı bir ismi olabilir, ama geçen ay ortalarda oynamıyordu. Platformun birincil belirteçleri olan SAND belirteçleri dört katından fazla arttı.

SAND’ın Kasım ayında %332 kazanmasının başlıca nedeni, yatırımcıların metaverse ile ilgili herhangi bir şey için doyumsuz iştahına bağlanabilir. Meta veri deposu, insanların 3 boyutlu sanal ortamda etkileşime girmesine izin veren internetin bir sonraki yinelemesini tanımlar. Sandbox, oyuncuları sanal dünyalar yarattıkları için ödüllendirmeyi amaçlayan meta veri tabanına odaklanan bir oyun platformudur . Özünde, bu bir oyna-kazan platformudur.

 Zuckerberg, Meta’nın önümüzdeki yıl ve çok ötesinde metaverse yatırımlarını artıracağı konusunda çok net. Bu, Sandbox’ı en hareketli ve potansiyel olarak en hızlı büyüyen küresel trendlerden birinin kalbine etkili bir şekilde yerleştiriyor.

Dahası, geleneksel oyun platformlarından farklı olarak The Sandbox, sanal içerik oluşturucuların varlıklarına karşılıksız tokenler (NFT’ler) biçiminde sahip olmalarına olanak tanır . Bu NFT’ler bir oyun içinde kullanılabilir ve hatta The Sandbox’ın pazarında para kazanılabilir.

Meta evreni çevreleyen hype’ın yakın zamanda karşılığını alıp almayacağını söylemek zor, ancak kesinlikle Shiba Inu’nun sunduğundan daha ilgi çekici bir proje gibi görünüyor.

Crypto.com Coin: Kasım’da %227 arttı

Crypto.com Coin’in muhteşem Kasım ayını açıklamak için üç neden var gibi görünüyor. Şüphesiz, en büyük katalizör, Crypto.com’un önümüzdeki 20 yıl içinde Staples Center’ın isim hakları için 700 milyon dolar ödeyeceğinin ay ortasında duyurulmasıydı . Bu aydan itibaren Los Angeles Lakers (NBA), Los Angeles Clippers (NBA), Los Angeles Kings (NHL) ve Los Angeles Sparks (WNBA), artık Crypto.com Arena olarak bilinecek. İnanılmaz derecede popüler bir spor salonunun isim haklarına sahip olmak, Crypto.com’un dijital para kullanımını artırma misyonuna yardımcı olacaktır.

İkincisi, Crypto.com 28 Ekim’de aktör Matt Damon’ın yer aldığı bir televizyon reklam kampanyası başlattı . Staples Center’ın isim haklarını almaya benzer şekilde Matt Damon, ek kullanıcıları Crypto.com’un finansal odaklı platformuna katılmaya zorlayabilecek tanımlanabilir yıldız gücü ekliyor. Şirketin kripto para uygulaması ve Visa kartı şu anda yaklaşık 10 milyon müşteriye hizmet veriyor.

Son olarak, Crypto.com Coin sahipleri büyük kazançları için muhtemelen enflasyona teşekkür edebilirler. Kullanıcılar, yıllık %12’ye kadar faiz kazanmak için Crypto.com Coin’lerini stake etme olanağına sahiptir . Ekim ayında ABD’de %6,2 olan enflasyon oranının 31 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını düşünürsek, enflasyon oranının çok üzerinde reel getiri elde etme olanağı şu anda oldukça cazip görülebilir.