Haftasonu çoğu altcoin düşerken o aksine yükseldi

Puan Verin

Haftasonu BTC ‘nin 9150 dolardan aniden 8500 dolara gerilemesi ile altcoinler yine hezyana uğradı. Neredeyse bütün altcoinler çakılırken, IOTA aksine yükseldi. Yükselmesinde aslında 3 neden vardı.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

IOTA şöyle bir baktığımızda, dolar bazında 24 sentten işlem görüyor ve son 7 günlük ticarette etkileyici bir %27 artış göstermiş durumda. Fundstrat araştırmasının bir raporuna göre, IOTA’nın IOT standardı olduğu ortaya çıkarsa eğer değerini katlayacak ve 2035 yılına kadar 700 milyar dolara yükseleceğini ve token değerlemesini üç basamaklı bir rakama çıkaracağını söylemişti. Bunun olması halinde konumunu belkide en çok koruyacak kripto paralardan biri olacaktır.

Gelelim artışın 3 nedenine

1- İşlemlerin merkezileştirilmesi için Koordinatör adımı: Eğer bu faaliyete geçerse IOTA için doğru adım olduğunu düşünenler fiyatı yukarı çekecektir. Yada düşüş engellenebilir.

The #IOTA Foundation is preparing to take its most important step to date in the maturity of the IOTA protocol – realizing the dream of a permissionless & scalable distributed ledger technology. The IOTA Foundation refer to this event as Coordicide: the death of the Coordinator. pic.twitter.com/pltqJCFAHg

— IOTA News (@iotatokennews) January 13, 2020

2- Bitcoin Halving: Mayıs 2020 de BTC’nin yarılanma yaşaması fiyatları genel anlamda yukarı çekecektir. Buda IOT için yukarı eğilimi baskı altına alıyor. Aslında bu olaydan tüm altcoinler pozitif etkilenecektir.

3- Hornet çıkışı: Topluluk güdümlü yazılım Hornet kısa süre önce piyasaya sürülmüştü. Doğru yönde atılmış bir adım ve Hornet temelde IOTA’nın tam düğümü için hafif bir alternatif.