Ethereum Kurucusu: Kriptoparalar Altın’dan Daha Popüler

Puan Verin

Marketcap sıralamalarına göre en değerli kriptoparalar Bitcoin ve Ethereum, yeni yıla bomba gibi bir başlangıç ​​yaptı. BTC tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştı. 34800 doların üzerine çıkarken, ETH ise 1170 doların üzerine çıkarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Psikolojik bariyerin üzerine çıkan Ethereum, diğer altcoinlere de ivme kazandırdı.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Ethereum Mucidi: Dijitak Varlıkların Popüliritesi Devam Edecek

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e göre, kriptopara birimleri altından daha popüler görünüyor. Yeni yılda da öyle süreceğini iddiaa etti. Altın emtiası son 12 ayda BTC’ye karşı yaklaşık % 66 oranında düştü. Altına karşı popülerlik kazanmaya devam eden dijital varlıklar, yeni yıla süper bir başlangıç yaptılar.

Buterin’nin altın rezervleri piyasa değeri ile ilgili çarpıcı sözlerini hatırlatalım;

Kriptopara birimi için her zaman inandığım en küçümsenen boğa vakalarından biri, altının topal olduğu gerçeğidir. genç nesiller bunun topal olduğunu ve 9 trilyon doların bir yere gitmesi gerektiğini anlıyor ARTIK.

Vitalik Buterin

Covid-19 salgını dünyayı dijital ödemelere yönelmeye zorlarken Buterin, blok zincirlerinin ve kriptonun rolünün daha yaygın hale geldiğini görüyor.