Dusk Network teknik analizi (3 Ocak 2020)

Puan Verin

Eylül 2019 tarihinden beridir paralel bir kanal içinde fiyatlanan Dusk Network, 13 Ekim 2019 tarihinden beride daralan bir 3 basamak kuralını uyguluyor. Hazırlamış olduğu yatak zemininden çok fazla destek alan bu kripto paranın sonraki hamlesi yükseliş kanalı olarak görünüyor.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Paralel kanalını şimdilik bozmayacak gibi !

Piyasa kapitilizasyonu 7.7 milyon dolar civarında işlem görüyor. Sıralama olarakta 324.sırada olan Dusk Network için bu potansiyel bizce oldukça düşük. En değerli borsalarda işlem görmesi ve saydığımız diğer unsurlar onun temel zaminini güçlü kılıyor. Bu yüzden defalarca aynı kottan geri döndü. Paralel kanalını şimdilik bozmayacak gibi. Yani tam anlamıyla bir yükselişi altcoin baharında tadacaktır. Fakat şimdilik kanalın üst pivotunu test edebilir.

Dusk Network’ü yakından tanıyalım

4 Temmuz 2018’de Hollanda merkezli bir yazılım ekibi tarafından geliştirilip başlatılan Dusk Network, yıllarca süren akademik araştırmalara dayanan açık kaynaklı ve gizlilik odaklı bir blockchain teknolojisidir. Kullanıcılar dijital varlık ve menkul kıymetleri kontrol eden akıllı sözleşmeler oluşturmak için Dusk Network’ü kullanabilirler.