Dogecoin, İlk 100’de En Çok Kaybettiren Kripto Para Birimi Oldu

Puan Verin

Dogecoin (DOGE), market sıralamasında ilk 100 varlık arasında yatırımcısına en çok para kaybettiren kripto para birimi oldu.

Dogecoin (DOGE) 1 Haftada % 43 Kaybettirdi

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Sürekli Elon Musk’ın attığı tweetlerle volalit hareket eden DOGE, son bir hafta içinde % 47 değer kaybederek yatırımcısını ciddi anlamda üzen bir varlık oldu. Güncel fiyat olarak 0,18 dolar (1,67 TL’den) alıcı buluyor. Bitcoin’deki kararsız hareketlerden nasibini tüm marketteki varlıklar gibi Dogecoin’de aldı.

Onu ikinci sırada THETA FUEL takip etti. Daha sonra en çok kaybettirenler sıralamasında Bitcoin Gold, NEO, Kusama, Helium, THORchain ve Enjin Coin yer aldı.

Sosyal medyada ise DOGE kripto para birimi gündem oldu. Twitter da TT listesinde 1.sıraya yerleşen #dogecoin konusu neredeyse tüm yatırımcıların gündemi oldu.

dogecoin twitter gundem
Kaynak: Twitter

Dogecoin (DOGE) Ne Kadar? Canlı Piyasa Verileri

Serbest piyasa verilerine göre 1 Dogecoin fiyatı 7.09 TL’den alıcı bulabiliyor. Amerikan Doları (USD) para birimi karşılığı ise $ 0.220084 ediyor. Avro (Euro) karşılığında 1 DOGE satın almak isterseniz de 0,203124 ‘dan alım yapabilirsiniz.