DOGE Fiyat Analizi: 0,32 Doları Geçecek Mi?

Puan Verin

Hafta sonu kripto para piyasası yükselişe devam etti. Cardano (ADA) hariç ilk 10’da ki kripto para birimlerinin hepsi yükseldi. Bugün sizlere DOGE fiyat analizi yapacağız.

DOGE/USDT Fiyat Analizi

Dogecoin fiyatı son 24 saatte yüzde 2,18 yükseldi.

Kaynak: Tradingview

Saatlik grafikte DOGE, 0,32 dolar ile 0.3360 dolar direnci arasındaki yatay trendde yer alıyor. Ticaret hacmi düşüyor, bu da Dogecoin’in henüz bir fiyat patlaması için yeterli ivmeyi kazanamadığı anlamına geliyor.

Bu durumda hafta sonu sert bir hareket beklenmemelidir.

Kaynak: Tradingview

Daha uzun bir zaman diliminde, yatırımcılar 0,28 dolara düşüşün ardından alıcı desteği sağlıyor. DOGE fiyatını 0,33 doların üzerinde sabitleyebilirlerse, önümüzdeki hafta 0,36 dolar olan direnç seviyesini test etmesi muhtemel görünüyor.

Kaynak: Tradingview

Haftalık grafikte, boğalar düşüşü absorbe etti ve direncin yakınındaki mumu 0,36 dolardan kapatmak üzere olduğu görünüyor. Böyle bir senaryo gerçekleşirse, önümüzdeki hafta bir sonraki kritik destek olan 0,44 dolar civarında bir artış beklenebilir. Artan işlem hacmi, olası bir fiyat artışını teyit ediyor.

DOGE, yazının yazıldığı sırada, 0,320 dolardan işlem görüyor.

Analizler yalnızca yazarın görüşleridir ve yatırım tavsiyesi içermemektedir. Oluşacak kayıp ya da kazançlardan kriptoparalar.net veya yazar sorumlu değildir. Hiçbir yazı kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.