Cardano (ADA) Yüzde 19 Yükseldi! 2.53 Dolara Çıktı!

Puan Verin

Cardano, 24 saat içinde yüzde 19.7’lik bir yükselişin ardından, yazının yazıldığı sırada, 2.53 dolardan işlem görüyor.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde genel olarak yeşile dönmüştü. Bitcoin ve Ethereum sert yükselişler yaşadı. BTC şu anda 48 bin doların üzerinde işlem görürken Ethereum 3200 dolardan işlem görüyor. Altcoinler de bu yükseliş trendini takip ediyor ve Cardano son 24 saatte en çok yükselen kripto paralardan birisi oldu.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Cardano Fiyat Analizi

cardano ada analiz guncel
Kaynak: Tradingview

Cardano, piyasanın Temmuz ayı sonlarında yukarı doğru ivme kazanmasından bu yana büyük yükselişler yaşadı. Şu anda ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 2.53 dolardan işlem görüyor ve bu da piyasa değerinin 81 milyar doların üzerine çıkmasına neden oldu ve şu anda Ethereum’dan sonra üçüncü sırada yer alıyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Piyasa desteği şu anda çok güçlü görünüyor, bu durumda kısa vadede bu yükselişin devam ettiğini göreceğiz. Ayrıca şu anda 2.60 dolarlık bir sonraki direnç seviyesini geçmeyi ve tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrardan kırmayı hedefliyor. Bu seviyeden sonra, için bir sonraki direnç 2.80 dolarda bulunuyor ve ardından alıcılar ralliyi 3 doların üzerine çıkarabilir.

Öte yandan, alıcı veya piyasa desteği olmazsa ADA rallisi durabilir. Bu durumda, ADA 2,40 dolara düşebilir. Bu seviyeye düşmek boğa rallisini güçlendirebilir ve bu durumda boğalarının tekrar toparlandığını görebiliriz.

Fiyatlardaki son artış sadece piyasa desteğine bağlanmıyor. Alonzo hardfork uygulamasını çevreleyen haberler nedeniyle bu kripto para da yükseliş trendi kazanıyor. Bu yükseltmenin, benimsemeyi artırmayı ve bu ağa verimlilik getirmeyi amaçlayan Cardano ağına akıllı sözleşmeler getirmesi bekleniyor.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ADA’nın fiyatının yıl sonuna kadar 150 dolara ulaşacağını açıkladı. Hoskinson ayrıca BTC’nin eninde sonunda değerini kaybedeceğini ve yakında Ethereum ve Cardano gibi diğer rekabetçi ağlar tarafından ters çevrileceğini de sözlerine ekledi.