BTC, LCC, Dash ve Doge sahiplerine RNG ödülü

Puan Verin

Ring Coin (RNG) şimdiye kadarki en geniş kripto para ödülü dağılımı ile başlangıç yapmaya çalışacak. Resmi sitelerinde ki yazıya göre paralar çok yaygın bir şekilde adil dağılmış olacak. Böyle bir blockchain’in zincirinin bir anlık görüntüsü, birkaç yıl boyunca madeni para yayılmasını yakalayabilirmiş. 

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

30 yılı aşkın kümülatif blockchain tarihini yakalamak için dört olgun ve saygın kripto para zincirlerini birleştirmeyi hedefliyorlar. Cüzdanlarında Bitcoin (BTC), Litecoin Cash (LCC), Dash (DASH) ve Doge Coin (DOGE) bulunduran 30 milyondan fazla bireysel adrese otomatik olarak orantılı bir Ring dağıtılmış olacak.

RNG Dağılımı

Hesabınınızdaki her 1 BTC veya 5 bin LCC için bir adet RNG ödülü alacaksınız. Dash ve Doge kriptoları içinde o anki BTC kurundan otomatik hesaplama yapılarak hesaplarınıza yansıtılacak.