Bitcoin, 2020’nin en yüksek seviyesini gördü

Puan Verin

Bitcoin (BTC), PayPal’dan gelen haberlerin ardından yıllık 13.200 doların üzerinde yeni bir yükseliş kaydetti. Bu defa ona altcoinler de eşlik etti. Ve toplam piyasa değeri sadece dünden bu yana 23 milyar dolar artmış oldu.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Bitcoin, yeni rekorlara imza atabilir

Dünkü sürpriz gelişmeyle birlikte BTC’de önemli hareketler gözlendi. Dev çevrimiçi ödeme sistemi PayPal, müşterilerin Bitcoin ve diğer kriptoparaları satın almalarını, satmalarını ve tutmalarını sağlayacağını duyurdu. Bu önemli haberle birlikte BTC ve altcoinlerde yükseliş başladı. Entegrasyon ilk olarak ABD merkezli kullanıcılar için “önümüzdeki haftalarda” mevcut olacak ve gelecek yıl diğer ülkelere de ulaşmış olacak.

Kriptopara piyasası, Bitcoin son zamanlardaki etkileyici performansını ikiye katlarken hemen karşılık aldı. BTC, 2020’nin en yüksek seviyesi olan 12.500 dolarda oldukça kararsız bir durum sergilemişti. Ancak ilerleyen saatlerde, lider kriptopara birimi bu seviyeyi kırdı.

Yatırımcılar ve ilgi gösterenler 13.000 dolara kilitlenirken ve Bitcoin hayal kırıklığına uğratmadı. BTC boğaları, fiyatı bir yıldan fazla süredir kaydedilmeyen yüksek seviyelere doğru çıkmış oldu. Bitstamp verilerine göre fiyat 13.220 doları gördü.

Kaynak: Binance

Bu defa yükselişe Altcoinler sessiz kalmadı

BTC’nin yükseliş ve düşüşüne sürekli negatif tepki veren Altcoinler bu defa dev kripto varlığa eşlik etti. Ethereum kısa bir süreliğine de olsa 400 doların üzerine çıktı. Ancak Bitcoin’e benzer hareketle düzeltme yaptı. Şuan yaklaşık 395 dolardan işlem görüyor.

24 saatlik bir ölçekte Litecoin %12’lik bir artışla ilk 10 kriptoparada en çok kazandıran altcoin oldu. LTC son fiyatlanmasıyla birlikte 55 dolardan işlem görüyor. 8’inci sırada bulunan Polkadot (% 2) ve Cardano (%0.5) artış sağladı. Ripple (%3), Bitcoin Cash (%5.5), Chainlink (%4) ve Binance Coin (%2) yükseldi.

Kaynak: Quantifycrypto
Kaynak: Cryptopotato