48 Bin Kat Artan Kriptopara: Ethereum’un Tahtını Devirdi

Puan Verin

48 bin kat artış yaparak CMC’de bir kerede 2.sıraya oturan kriptopara, herkesi şaşırttı. Anlık artış ile %4854808.31 yükselme kaydeden dijital varlık Incent (INCENT), Ethereum’un tahtını devirdi.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!
Kaynak: CMC

48 Bin Kat Artan Kriptopara INCENT Nedir? Neden Bu Kadar Arttı?

Incent, kendilerini geleceğe dönük bir ödül teknolojisi şirketi olarak tanıtıyorlar. Dijital olarak izlenebilir herhangi bir işlem için herkesin kullanıcılarını kriptopara birimi ile ödüllendirmesine izin veren bir alt yapısı var.

Şirketin kurucusu ve aynı zamanda CEO’su olan Rob Wilson, ilk zamanlar bir kriptopara ve döviz yatırımcısıydı. Daha sonra CEO ve girişimci olarak erken bir kripto benimseyen Rob, kriptopara birimi ve blok zinciri teknolojisine olan ilgisi 2008’deki mali krizin ve bireylerin kontrolünde olması gerektiğine olan inancının doğrudan bir sonucu olmuştur.

INCENT’ın Bu Artışı Geçici Oldu

Bir kerede sıralaması CMC’de 2.sıraya çıkarken daha sonra tekrar eski konumuna yerleşen bu dijital varlık şuan 1682.sırada ve 263 bin dolarlık piyasa değerine sahip. Binance şirketine ait olan ünlü kripto varlık sıralama sitesi CMC’de bu tarz durumlar bazen oluyor. Daha öncede aynı durum bir kaç kriptopara birimi içinde yapılmıştı.

incent siralamasi eski konum
Kaynak: CMC