Günün En Çok Kaybettiren Kripto Para Birimlerinden Şok Düşüş!

Puan Verin

En çok kaybettiren kripto para birimleri yine çok şaşırttı. Son 24 saat içinde %99 dan fazla düşüş yaşayan kripto paralar bile, bu listede var. Luna Coin vakasından sonra benzer düşüşleri gösteren coinler, yatırımcı çevresini endişelendirmeye devam ediyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

En Çok Kaybettiren Kripto Para Birimleri, TrusterCoin ve SwinCoin Oldu

En çok kaybettiren kripto para birimleri arasında TrusterCoin (TSC) ve SwinCoin (Swin) en büyük düşüşü yaşayan iki coin oldu. TrusterCoin %99 dan fazla düştü ve SwinCoin de %99 düşüş yaşadı. Ayrıca TSC kripto para biriminin resmi sitesine de ulaşılamıyor. Hizmet dışı kalan site ciddiyetsizliği yanında SwinCoin’in resmi sitesinde yer alan video tanıtımı ise kırık bağlantı veriyor.

TSC ve Swin kripto para birimlerinden sonra en çok düşüş gösteren diğer coinlerin bazıları ise şöyle; Dios Finance (DIOS), Pet Alliance (PAL), Grok (GROK), JokerManor Metaverse (JKT), Hakuna Matata Finance (HKN), BicycleFi (BCF), Hakuna Shares (MTT) ve DriftDelivery.CC (DRIFT) oldu.

En çok kaybettiren kripto paralar