Google Coin Nedir? Google Kripto Parası Ne Zaman Çıkar?

Puan Verin

Google coin nedir diye çok fazla soran oluyor. Aslında kripto para piyasalarında her gün bizleri heyecanlandıran yeni bir haber çıkıyor. Blockchain teknolojisine yeni katılan şirketler ve yeni kripto para birimleri hakkında yeni haberler dolup taşıyor.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Bunlardan en sonuncusu Google’dan geldi. Google kripto parası ne zaman çıkar? sorusu hakkında net bir açıklama olmasa da şirketin son hamleleri herkeste bir beklenti oluşturdu. 2008’de Bitcoin ortaya çıktıktan sonra çok sayıda başka kripto para birimi de onu takip etti. Bu paralan en sonuncusu ise Google Coin olabilir. Şu an Google Tokenized Stock Zipmex adında bir kripto para zaten var. GOOGL kısaltmasını kullanan bu dijital para şirketin resmi kripto parası değil.

Google Coin GOOGL

Google Kripto Parası Çıkacak Mı?

Google söz konusu olduğunda, tüm teknoloji dünyası büyük beklentilere girer. Google kripto parası çıkar mı sorusuna ise Google şirketinden başkası maalesef cevap veremez. Yeni teknolojilerin öncüsü olan dünya devi Google’ın kripto para dünyasına adım attığına dair haberler var. Bununla birlikte, doğrulanmış bir haber olmasa da burada ortaya çıkan soru, Google gibi merkezi bir şirketin neden merkezi olmayan bir sisteme geçiş yapmaya çalıştığıdır. Google kendi dijital parasını piyasaya sürme yolunda ilerliyorsa bu dünyayı ve kripto varlıkları değiştiren bir yenilik olabilir.

Ayrıca Zipmex borsasında Google Tokenized Stock adında bir kripto para olsa da bu Google’ın resmi parası değildir.