Floki Inu, “Valhalla Savaş Arenası” Oyna-Kazan Oyununu Çıkardı

5/5 - (1 vote)

Önce Shiba Inu şimdide Floki Inu metaverse alemine giren meme coinlerden oldu. Floki Inu, “Valhalla Battle Arena / Valhalla Savaş Arenası” adlı play-to-earn (oyna-kazan) oyununun ilk versiyonunu çıkarıyor. Şubat ayında metaverse dünyasında yerini alacak.

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Yatırımcılar meme kriptopara birimlerini desteklemeye devam etsin diye, meme coinler kendilerini yeni teknolojilere adapte etmeye çalışıyorlar. Önce Shiba duyurmuştu. Shiberse projesi ile gündem olan bu meme coinden sonra şimdide Vikinglerden ilham alınarak tasarlanmış kriptopara olan Floki Inu da kendi play-to-earn oyununu bu Şubatta çıkarıyor.

Aslında Aralık ayaından beri bir metaverse projesi ile piyasaya gireceklerini duyurmuşlardı. Ama net tarihi belli değildi. Şimdi ise oyun hakkında tarih dahil bir çok detay duyuruldu. Business Times gazetesinin haberine göre Floki‘nin bu oyunu, oyna-kazan NFT oyunu bir metaverse projesi olarak çıkarılacak.

Floki inu valhalla battle arena oyunu

Floki Inu Gözünü Çin Pazarına Dikti

Floki’nin yöneticilerinden olan Brown Whale, çıkaracakları bu oyunun Alfa versiyonu ile iddialı bir giriş yapacaklarını söyledi. Daha sonra Whale şunları ekledi;

“Size Floki’nin Valhalla’daki ilk hareketini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Savaş arenasının kendisi çok eğlenceli olacak ve sadece en güçlü saldırılara tıklamanın ötesinde bir strateji gerektirecek. Harekete geçmeden önce rakibinizin hareketini düşünmeniz gerekecek. Nihai vizyonumuz, bazıları için eğlenceli ve diğerleri için çok ödüllendirici bir P2E ekosistemi yaratmaktır. Alpha Battle Arena’nın bu versiyonu bizi bu gerçeğe biraz daha yaklaştırıyor.”

Bu iddialı metavers projesi için Floki Inu’nun aklında aslında tek bir pazar ülkesi var, o da Çin. Ülke kripto para birimlerine adeta düşman olmasına rağmen, NFT’lere ve metaverslere kapısını hiç kapatmadı.