Dünyanın En Büyük NFT Marketi

Puan Verin

Dünyanın en büyük NFT marketi, sıralamada yerini başka bir NFT pazar yerine kaptırdı. Artık dünyanın en iyi NFT pazarı Looksrare.

Çoğunuz belki adını ilk defa duyacak, ama kendisi artık dünya lideri bir NFT satış şirketidir. Yıllarca dünya listesinde ilk sırada bulunan Opensea yerini Looksrare’e kaptırdı. Ocak 2022 ayının NFT satış payları açıklandı. Açıklanan verilere göre Opensea Ocak ayında 4.7 milyar dolarlık satış yapmışken, Looksrare ise 10.7 milyar dolar satışı ile dünya lideri oldu. Bir kerede zirveye çıkan bu borsayı çoğu yatırımcı tanımaz bile!

Fırsatlar
dfsdsfd
T&Cs Apply
heyyo
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın

Üyelerini Ödüllendiren İlk NFT Marketi Olan Looksrare Şirketini Gelin Yakından Tanıyalım!

LookRare; yatırımcılarını, koleksiyoncuları ve sanatçıları aktif katılımlarından ötürü ödüllendiren, ilk NFT marketi özelliğindedir.

LookRare, WalletConnect kullanan 100’den fazla cüzdanı desteklemektedir. Sadece Trezor cihazıyla LookRare kullanımı arasında yaşanan bir problemden dolayı bu cüzdanı kullanamazsınız. Sabit fiyatlı NFT satışı yapabilirsiniz. Koleksiyonunuz için teklif fiyat oluşturabilirsiniz veya bir NFT ürününe teklif verebilirsiniz.

Koleksiyonları doğrulamanız gerekir. Ayrıca koleksiyon için bazı bilgileri girmeniz lazım.

Yeni NFT devinin 14 kişiden oluşan bir takımı var. İlginçtir ki bu ekibin tamamı yazılımcılardan oluşuyor. Ve resmi internet adreslerinde “Team” yani ekip tanıtılırken sadece GitHub linkleri bulunuyor. Hepside yazılım internet dünyasındaki kod adlarını kullanıyor.

look rare looksrare ekibi takimi