Twitter dev kripto para ekibi kuruyor! Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve değerler çok değişecek!

Puan Verin

Twitter dev kripto para ekibi kurma projesi haberinin gelmesiyle birlikte oldukça hareketli saatler yaşandı. Neredeyse her geçen gün de bir firma Twitter ile ilgili yeni bir çalışma başlatıyor. Son olarak Twitter tarafından yapılan açıklama ile birlikte yatırımcılar da oldukça heyecanlandırdı. Twitter alanında oldukça uzman bir ekip kurmaya karar verdi. Dapp alanında uzman isimlerden oluşan ekip şu an hazır.

Fırsatlar
Lider Kripto Para Borsası Binance Yeni Üye Olan Kullanıcılara %5 Komisyon İndirimi Veriyor.350+ Kripto Parayı Güvenle Alın Satın
Sınırlı SüreliHuobi Yeni Üye Olan Kullanıcılara 700 USDT’ye Kadar Hoşgeldin Hediyesi Veriyor.Üye Ol-Görev Tamamla,Fırsatı Yakala
Sitemizden Huobi’ye Üye Olan Kullanıcılara Özel KampanyaÖMÜR BOYU İNDİRİM
Her Gün Airdrop Çekilişine Katılın 1000 Dolara Kadar Ödül Kazanın!

Tess Rinearson İşe Alındı

Ekibin başına geçmesi için önemli bir isim de anlaşıldı. Tess Rinearson uzun süre çalışması beklenen ekibin başına geçti. Finansal Times tarafından yapılmış olan haber ile birlikte Twitter’ın ne şekilde bir proje olduğu ortaya çıktı. Merkeziyetsiz bir şekilde kullanılmakta olan teknolojileri ürünlerine empoze etmeye altyapılarına dahil etmeye yol aradıklarını açık bir şekilde belirtti. Bu açıklamaların ardından Kripto para fiyatlarında ne şekilde bir hareketlenme olacağı merakla bekleniyor. Dünyanın en Saygın sosyal medya ağı olan Twitter tarafından yapılan açıklamalarla birlikte piyasaya olan güven artacak. Twitter dev kripto para ekibi kuracağı ve bununla ilgili olarak da uzun zamandan bu yana çalışmaların devam ettiği de ayrıca belirtildi.

Twitter Ceo’su destekliyor

Twitter dev kripto para ekibi ile ilgili yetkili ağızlardan açıklama geldi. Twitter seosu olarak bilinmekte olan Jevk dorsey Sosyal medyaya direkt olarak Kripto para Entegre etmek istediklerini daha önceki açıklamalarında belirtmişti. Kripto para ile ilgili olacak yatırımlara ve girişimlere son derece açık olduğunu ve desteklediğini de ayrıca açıklamıştı. Böylece Bitcoin’e vermiş olduğu destekle birlikte tanınan Twitter’ın ceosu uygulanacak olan bu projeye de oldukça büyük destek veriyor.

Yavaş Yavaş Devler Kripto Para İle Çalışıyor

Ayrıca piyasa içerisinde güven enjekte eden bir konu olarak da bu durum değerlendirildi. Böylece kripto paraların büyük firmalar tarafından da önemli bulunduğu mesajı doğal yollarla verilmiş oldu. İlerleyen zamanlarda piyasaya nasıl bir etkisi olacağı görülecek.